GG: 3831239
Juz drugi rok mam ochote żeby podjechac oblukac te cudeńka z bliska,mam nadzieje że tym razem sie wreszcie uda,narazie małym ale w przyszlosci kto wie...
Troche mam km do przejechania wiec panowie doradzcie którego dnia najlepiej jechać żeby zobaczyć najwięcej ciakwostek ??
GG: 8261240
Cytuj:
Juz drugi rok mam ochote żeby podjechac oblukac te cudeńka z bliska,mam nadzieje że tym razem sie wreszcie uda,narazie małym ale w przyszlosci kto wie...
Troche mam km do przejechania wiec panowie doradzcie którego dnia najlepiej jechać żeby zobaczyć najwięcej ciakwostek ??
Jak dla mnie sobota.
Kolega, koleżanka z Ostrowca Świętokrzyskiego ?
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
a w poprzednich latach duzo tam ludzi bylo... ale chce wiedziec dokladnej ilosci bo to nie mozliwe... ale tak w przyblizeniu... no i jeszcze takie pytanie... czy bd mozna ogladac tiry w srodku? moze zaaje troche dziwne pytania ale w tym roku to moj 1 master wiec mam pare pytan:)
GG: 8261240
No ja właśnie jadę z kolegą wyżej. Z tego co wiem może zabrać jedną osobę na trasie : Stalowa Wola - Tarnobrzeg - Kraków - Opole.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
i jeszcze moje ostatnie pytanie dot master truck. wstep wolny?
W ubiegłym roku wjechałem samochodem na teren campusu politechniki pod sam plac wystawowy nie płacąc ani złotówki.
Oczywiście w tym roku obowiązkowo pojawię się po raz kolejny na Master Truck
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości