Cytuj:
Ja Ci proponuje zestaw ONWA MK-3 K6122+SIRIO AS 100. Mam taki zestaw i nie nażekam. Słysze dobrze i mnie też dobrze słyszą. Zestaw mnie kosztował 325zł.
_________________ "Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
ja ostatnio zakupiłem Midland Alan 101 + Hustler IC 100, co myslicie o takim zestawie? dodam tylko że jak narazie bije kilometry tylko dla wlasnej przyjemności (nie zawodowo)
_________________ Kręcić kierownicą każdy może, czasem troche lepiej, czasem troche gorzej.
Krajówka ...
używam CB od wielu lat w ciężarówce i nie traktuje tego jako zabawki lub taniego gadżetu a Ty pewnie masz na swojej osobówce Cobre+Midlanda 66cm na magnesie i robisz to co właśnie napisałeś do mnie ....... nie chce robić syfu na forum odpowie mi ktoś na moje pytanie?
Cytuj:
Cytuj:
Witam:)
Co sądzicie koledzy o zestawie Uniden 520xl +President Maryland ?
Dla mnie Uniden to podróbka Presidenta a jakie są podrubki wszyscy wiemy...
Co do antenki nie mam żadnych zastrzeżeń, dobry wybór!
Haha dobre naprawde dobre...
_________________ "Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." -- Bill Gates, 1996
"Nobody will ever need Windows" -- logical conclusion
Kolego Góral, co byś polecił, skoro mówisz, że UNIDEN 520XL to cienizna. Mam do wydania ok 250 zł... Czekam na odpowiedź, nie musi być zestaw z anteną...
Tak jak mi polecił kolega harnasio kupiłem unidena 520 xl i antenke sirio ml 145 i szok
bez strojenia w mieście ściąga mi z około 8 km a w trasie to nawet nie wiem he he
Kolego Góral, co byś polecił, skoro mówisz, że UNIDEN 520XL to cienizna. Mam do wydania ok 250 zł... Czekam na odpowiedź, nie musi być zestaw z anteną...
Może ja ci polece coś zamiast Tomka
W tej cenie zaczął bym od szukania w takiej kolejności: President Valery, Alan 28, Alan 18.
siema.
Co myslicie na temat tego radyjka? Jakies sugestie, opinie ?
Jest to Lafayette, model (chyba) Nebraska. + Antena " AT-1200 Lemm " <-- Kliknij by powiekszyc
Ile moze byc warte samo radio i czy wogole opłąca sie je zakupic?
Dziekuje, Pozdrawiam.
_________________ BCE, KW, Karta Kierowcy.
Trzeba zazcac robic to, o czym od dziecka marzyłem - Jezdzic
GG: 0
Czy warta coś radio takie jak COBRA Ultra III??
widziałem je w jakims markecie na promocji.
i z jaka antena to połączyc żeby w miare dobrze odbierało.
nie chce jakiegoś wypasionego radia, bo zacząłem prace w małej firmie i nie wiem jak długo będe tam pracował. Prosze o wasze opinie ewentualnie propozycje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości