GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Moja scania nocą
Narazie standardowo, ale pracuję nad zmianami, co by się w nocy dużo ładniej prezentowała. Wyniki w postaci zdjęć już niedługo Powiedzcie mi tylko, gdzie najlepiej kupic małe, tanie białe lampki led 24V ? Bo taki wybór tego w necie, że nie wiem gdzie wybierać
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Każdy ma swój gust , ale jeszkin szpecą tą scanie te światła Miechelin ale to twój
gust ale osobiście to mi się to bardzo nie podoba a co do tematu to Oczopląs:)
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Cytuj:
Zauważyliście, że zdecydowana większość fotek, które dodajecie to Scania ??
Nie nasza wina że to najładniejsze samochody
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Dodał bym pare zdjęc ale nie wiem jak, a tak po drugie to oświetlone tiry to cuda, dziękować temu kto wpadł na ten pomysł, ja siedziałem i widzialem taką ciężrówke na własne oczy, na dodatek w mojej miejscowości jest pare tirów, a le jeden się z nich wszystkich wyróżnia, choć nie jest to co powino ważne że coś ma. Szkoda że jest mało takich tirów w polsce i na świecie, choć poczekajmy troche możę się to zmieni i co druga lub wszystkie ciężarówki będą tak oświelone, czas wiele rzeczy zmienił morze i to zmieni. Zwielką prośba mówie do kierowcow oświetlajcie swoje samochody, bo to jest piękno. Szerokości dla wszystkich trakerów.
_________________ Droga jest bogiem, jazda nałogiem, ładunek podstawa, a prędkość to zabawa.
Coraz częściej się czepiają o dodatkowe oświetlenie,więc myślę że będzie ich coraz mniej...W Holandii nie przedłużą dowodu jak masz w volvie obrysówki w blendzie ;/ każą zdjemować....
Coraz częściej się czepiają o dodatkowe oświetlenie,więc myślę że będzie ich coraz mniej...W Holandii nie przedłużą dowodu jak masz w volvie obrysówki w blendzie ;/ każą zdjemować....
No nie wiem kolego czy masz rację.. Holandia, kraj obrysówek, dodatków i masy innych rzeczy które zdobią prawie każdą ciężarówkę tego kraju, miały by zniknąć z takiego powodu.. Sceptycznie podchodzę do Twojej informacji..
Kolego się zmieni.Ostatnio zapytałem wujka czemu w nowej kabinie w Volvie nie ma w blendzie miejsca na obrysówki.Powiedział że już z tych VOLV beda je zdejmowac Holendrzy. I tez wszyscy sie dziwią że Holandia to kraj obrysówek ładnych samochodów a tutaj takie zmiany...
A oto mój f 90 rewelacji nie ma ale na wiosnę kupuje 6 obrysów diodowych pod tablice rejestracyjną i żarówki diodwe w blendę bo raz się swieca a raz nie co widać na fotach
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 42 gości