Cytuj:
Cytuj:
Do tych co krytykuja marki Renault i Iveco,odpiszcie tym,którzy proszą o pomoc w temacie"mechanika".Na pierwszej stronie dominuje Man TGA,F2000.Sugerujecie,ze ktos dla jaj to pisze?
Akurat o f 2000 i f 90 nie mogę złego słowa powiedzieć i moge ci powiedzieć prosto w oczy ze mój f 90 nie jedną renówke czy iveco by zjot. Renówki i iveca to za miegkie samochody, u nas gdzie bardzo dużo jeździ wywrotek są to w wiekszosci scanie i many trafiają się volva trudno spodkać rednówke a iveca to już w ogóle. A dlaczego bo wysiadają więc nie pisz że na 1 stronie jest najwięcej tematów o manach. Ja na 1 stronie znalazłem 2 tematy o f 2000 i 3 tematy o TGA i jeden o f 90.
A może wiesz, że:
MAN F90 W latach 1986-95 wyprodukowano 200 000 pojazdów
MAN F 2000 W latach 1995-2000 powstało 220 tys. pojazdów
R. Magnum Od 1990 roku do 2001 wyprodukowano ponad 53 tys.
Iveco euro tech Wyprodukowano ponad 45 tysięcy pojazdów do roku 2001.
I chyba widzisz różnicę.
Ciężko jest SPODKAĆ ale spotkać to już różnica.
A Renówka nie jest miegka a miękka i delikatna jak już coś.
Po za tym mam Renie Premium na liczniku już prawie 950 tysiączków i chodzi bez zarzutów. Miałem drugą to kierowca jej troszkę pomógł to się sypała. Teraz ma dobrego właściciela i ma nachulane 1 300 000 i po zmianie kierowcy wszystkie bolączki tego samochodu odeszły.
Zresztą połowa osób nie miała NIGDY styczności z tym samochodem czy też z Iveco więc lepiej niech się nie wypowiadają.