Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Grupa Transport z pięćdziesięcioletnią tradycją jest jedną z wiodących firm oferujących usługi transportu ciężkiego, specjalnego, silosowego oraz transportu materiałów sypkich. Po ponad pół wieku działalności nie umiemy przenosić gór, ale ładunki o długości 50 m i ciężarze 100 ton przewozimy prawie codziennie.
Dla ciebie rozwiążemy problemy transportowe – naszym doświadczeniem pomożemy ci przy ustalaniu optymalnej wielkości transportu, składaniu wniosku, załatwieniu formalności celnych, demontażu i montażu elementów oraz punktualnym dostarczeniu materiałów.
Z tego co widzę to ta firma zajmuje się transportem ponad gabarytowym.Nie spotkalem się jeszcze z żadnym ich autem ale może kiedyś się spotkam.Pozdrawiam.
Witam.Czy ktoś z przeglądających to forum jest pilotem,bądź kierowcą w firmie Universal T. ?Chciałbym się coś dowiedzieć,bo mam okazję pracować w tej firmie jako pilot.Chodzi mi o kursy na terenie Niemiec.Jak one wyglądają?Ciężko jest?Prosze o info.Pozdrawiam.
Nie wiem czy to pewna informacja ale z tego co wiem to przyjmują z 2 letnim doświadczeniem w transporcie międzynarodowym i kierowcy zarabiają od 5 tys. w górę...
Ale jak wspomniałem nie jestem pewnie, więc jeśli sie myle to prosze, żeby ktoś mnie poprawił...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 22 gości