Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Witam.
Kasa na czas i to całkiem niezła. Na początek podstawa 1300 na rękę, diety plus premia za kilometry. Trzeba uważać na paliwo (cały czas pod kontrolą). Cały czas szkolenia na temat techniki jazdy. Ale da się wytrzymać. Jazda tylko na tacho. Co kurs pauza 45h. Od czsu do czasu zdarza się przepinka. 98% Espania. Raz na jakiś czas Włochy lub Rumunia. Wszystko w kółku.
Samochód: Duży
Co do białej Premiumki to widziałem ją jakiś czas temu,być może była na testach czy coś,bo tylko raz ją widziałem.A ile macie w swoim taborze właśnie Premiumek i ogólnie aut na dzień dzisiejszy?
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
GG: 5066954
Samochód: Renault
Jazda jest w podwójnej i pojedyńczej. Jak masz doświadczenie z innych firm to możesz od razu ruszyć w pojedynke. Z reguły na początku jest podwójna obsada. Przyuczyć też się można. Jak masz driverke we krwi, to jako młody możesz dostać swoje auto po dwóch, trzech kursach w podwójnej i w trase. Jest dużo driverów co chce w podwójnej jeździć, ze względu na szybki powrót do domu. Z tego co wiem, to narazie nie ma przyjęć. Za pare tygodni będą nowe auta, to i przyjęcia. Ale zapytać zawsze można.
Jazda jest zgodnie z tarczkami. 95% to są zjazdy na bazę. Zdarzają się przepinki. Jak trafi się rozładunek gdzieś w północno-zachodniej polsce, to załadunek na północy i w trasę. Tak jak we wszystkich firmach, co jakiś czas zdarzają się takie przypadki. Z reguły taką robotę biorą sobie kierowcy co mieszkają gdzieś na północy, albo pasuje im taka robota. Zawsze mozna sie dogadać ze spedycją. Jak jest jakaś zbiorówka to na baze. Resztą zajmuje się krajówka.
Od marca troche czasu minelo,ma ktos info jak jest w tej chwili w tej firmie?zarobi sie tam ponad 5 tys?bo z tego co czytalem na innych forach o tej firmie to bardzo zle team jest podobno i kogo tu sluchac?
prosimy o konkrety.jestem z tychow i mysle o tej firmie ale mlody to niejestem zeby mnie traktowali jak smiecia.konkrety ile na miesiac jak czesto w domu?oczywiscie niema mowy o jakims skakaniu po autach
Na poczatek skakanie po autach, a o zarobkach to do szefa. Pitol, jak jestes z Tychów, to nie powinieneś mieć problemów żeby podskoczyć i porozmawiać. Ostatnie autko jakie przyszło, to pojechało na pierwszą trasę. Jeszcze parę ma przyjść w tym roku, ale na początek to i tak troche w podwójnej, a potem
Jaki rok? Pierwszy kurs w podwójnej, a może sam. Zależy jakie referencje z poprzedniej roboty. Potem auto na stan i w trase. Karta kierowcy bardzo mile widziana, z naciskiem na BARDZO.
napisales na poczatek skakanie po autach to dla mnie niewydawalo sie ze az czy dwa.ja referencje mam konkretne i wszystko co trzeba adr sanepid karta kier.8 lat praktyki od espani po finlandie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 37 gości