Czesc!
Cytuj:
Powiem Wam tak - do ciężarówki TYLKO President
Bzdura. Każde radio się nadaje, a President to obecnie plastik i barachło. Dawne Presidenty były genialnie, a obecnie czasy Presidenta dawno minęły... Mozna powiedziec, że cofnął się w rozwoju
hehe
Cytuj:
NIE PSUJĄ
Psują się jak każde inne.
Cytuj:
kup se Pan Presidenta będziesz miał Pan święty spokój
W życiu bym tak nie powiedział swojemu klientowi jakbym miał sklep z CB, bo bym go poprostu oszukał. Wybór radia to kwestia indywidualna(azleżna od potrzeb i funduszy), nikogo bym nie narażał na koszty Presidenta, bo jeśli miałbym polecac to Uniden za 200 zł czy tez ONWA za 200 zł są lepsze od całych Jonnych, Harrych ASC za 500 zł (śmieszna cena, na prawde).
Cytuj:
W radiach tych rozstrajają się nagminnie filtry co objawia się charczeniem podczas nadawania (który uzytkownik starego Unidena nie spotkał się z tym problemem).
Ad.1 JA. Mam starego Unidena i jestem zadowolony.
AD.2 Nie słyszałem o rozstrojeniu filtrów, filtr ma za zadanie eliminowac szumy z samochodowej instalacji elektrycznej (trzasków, przebic) oraz eliminowac zakłócenia (szumy, piski) powstałe w eterze, pozwala odczytac najsłabsze sygnały, wiec jakim prawem ma się rozstroic. Rozstroic to może się odbionik czy nadajnik, wtedy może odchodzic od częstotliwości.
Cytuj:
Podsumowując - Harry II Classic jest najtańszym możliwym radiem Presidenta
Jest jeszcze tańszy President Kenji.
Choc z Presidentów Harry II Classic zasługuje na pochwałę bo nie ma w nim zbędnej elektroniki i wszytko jest uproszczone, dzięki czemu ma dobre parametry.
Co do Taylora III ASC to nie ma w nim nic, kosztuje 550 zł, ale kierowcy nawet chwalą że odbiór jest w miarę ciekawy i miły dla ucha.
Cytuj:
zamontować Lemm AT-1200 w dziurkę w dachu
Dobry pomysł, polecam
Antena ta to kompromis między długością a parametrami i jest to oczywiście Lemm który gwarantuje dobrą jakośc swoich produktów.
POZDRAWIAM SERDECZNIE!