Witam. Mam pewna watpliowsc i prosze o pomoc. Miesiac temu podjalem sie pracy dodaje ze jest to moja pierwszy mieisac w branzy. Pracowalem na umowie zleceniu- podstawa 1000 zl brutto ok 750 netto do tego diety 100 zl za dzien. Po miesiacu pracy szef zaproponował mi aby przez kolejne 3 miesiace do czasu az nie nabiore doswiadczenia umowa byla przedluzana na tych samych zasadach. Moje pytanie co myslicie o takich warunkach czy oferowana stawka jest odpowiedania (brak doswiadczenia)? W ostatnim miesiacy pracowalem 28 dni i na reke otrzyalem 3500. Czy powinnienem przystac na takie warunki? Z gory dziekuje za pomoc
GG: 1
Samochód: volvo fm
ja bym sie zgodził, jak na początek nie jest źle, powiem więcej jest ok... (mnie takie pieniądze odpowiadają) no chyba że jeździsz gratem, tacho "nie masz" itd.
_________________ Volvo FM + Feldbinder
Przewóz pszczół luzem!
Przymusu pracy nie ma. Uważasz że nie jest to właściwe czy uczciwe, to powiedz to i pożegnaj się.Sam musisz to wiedzieć.Konsultacje społeczne tu nie pomogą w niczym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 18 gości