ale ze mnie modelarz nawet nie za uwarzyłem dzięki Mariusz musze poszukać w opakowaniu
hej Wojtku z tymi fotkami Maxa Wilda musze dopiero coś wymyśleć gdzie ich ustawić.
a teraz jeszcze pare fotek nowego Mana firmy Steinle z Lauingen na Bayerach
Fotki trucków z HDSem są dla pewnego pana T. który mi wyjasnił co to jest HDS dzięki panie T.
Witam was ponownie do nastepnej aktułalizacji tym razem pokaże wam ostanią dostawe którą dostałem w tym tygodniu chodzi o dwa Actrosy z jednej z moich ulubionych firm "Schuon Haiterbach"
i do tego Iveco Stralisa firmy Willi Betza z Reutlingen. Pawel Byd pytał ile Stralisow mam niestety tylko 3 Herpa ma nie wiele Stralisow w programie może dlatego bo muszą płacic RIETZE za licensie bo oprócz kół to cały Stralis jest z Produkcji RIETZE
Witam was do następnej aktualizacji, w ostatnim czasie nie miałem zbyt czasu do zabawy w internecie no ale teraz na temat dzisiaj pokażę wam moje ostatnie zakupy które zrobiłem u kumpla u którego kupuje moje Betze ale tym razem kupiłem inne modele które miał na sklepie mi się najbardziej podoba MAN TGX Pema leasing jest to w wyposażeniu nie najbogatszy model ale coś ma. Ale sami zobaczcie zapraszam
Michu model o ktury pytasz kupilem na targach modelarskich w Friedrichshafen tu pare fotek z imprezy:
Witam was wszystkich dzisaj pszyszły moje ostatnie zakupy z www.schlueter-automodelle.de
jeden z modeli już od dluszego czasu mialem na liscie zakupów jest to Scania tridem Europe Flyer dodalem mu fartuszek Herpy
i do tego Willi Betz z Holandii z napisem "Blutec" na kabinie ktorego na fotkach nie widac wyraznie
Z tej prezentacji to mi się najbardziej podoba mercedes "Willi Betz".Ale urzekł mnie man-ik "Pema" przebija wszystko.Pozdrawiam i nie mogę się doczekać następnej prezentacji .
Witam na nastepną aktualizacje po dłuszym pobycie w PL, pokaze dzis BDFy o które pytał Arti96MAN mam ich pare musze jeszcz poszukac w piwnicy w kartonach tam napewno też jeszcze jakies bedą o prócz tego mam jeszcze nową Lawete Lohra w kolorach Betza
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 12 gości