Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Moze i w nowe samochody ale za to kompletne golasy ... volvo moze ladnie wyglada ale to co zrobili z wyposażeniem tego samochodu to juz kompletna porażka
to volvo to star w nowej budzie i takie jest moje zdanie ...
Nowe Ducaty są w różnych barwach. Pewnie część z nich będzie biała, a część malowana na pocztowe barwy. Bynajmniej tak jest u nas, jest ileś tam żółtych, a reszta białe z naklejkami PP na drzwiach, masce i tyle.
W Łomży wszystkie Ducato są białe z naklejką. Teraz prowadzą wielką wyprzedaż. Sprzedają Citroeny Berlingo(chyba Berlingo ) Stary 1142 oraz opancerzonego MB do przewozu gotówki. A no i VW T4. Większość opłakany stan.
hehe trochę opróżniliśmy wam ten plac w Tychach ogólnie Pawle sam do końca nie jestem pewien liczby tych fiacików iż prawdopodobnie mogl być jeden zaparkowany trochę dalej ale z tego co mi wiadomo to jest ich 25 no i nie ma miejsca teraz na bazie nawet czekamy nadal za ducato maxi i ciezarowe
a co do zdjęcia kolegi Kilof .... Piękna niunia ... trzymaj tak dalej
ps : ale skąd on wytrzasnoł te halogeny to jeden piernik wie
To są halogeny na magnes, tak,żeby blach nie dziurawić. No wiesz zarząd nie pozwolił wiercić
Aż dziwne, że ma halogeny... Chyba, że dopiero w tajemnicy przed wszystkimi założył i zaraz jak zjedzie na bazę to będzie opierdziel
Kilof to zawsze ten sam parking, gdzie fotografujesz "pocztowców"?
Dzisiaj widziałem Stralisa z naczepą już oklejonego,także nie myliłem się. Bardzo fajnie się prezentuje. Naczepa jest z firmy Wielton i w odróżnieniu do naczep FM-ek jest biała ,a nie żółta.
wiem tylko ze do tej pory do angli , niemiec itp jeździł prywaciarz czyż by zakończono z nim współpracę ... jezeli ktoś bedzie je widzial prosil bym o chociaż jedno zdiecie
wtedy będzie mi łatwiej ustalić coś więcej o tym samochodzie itd
pensja w Poczcie Polskiej na dostawczakach zależy od:
- staż pracy
- duża ilość godzin
- jazda w nocy / w dzień
- delegacje
- 13 pensja w roku (tzw. "trzynastka")
- talony na święta
- dodatki za ekonomiczną jazdę
I pamiętaj, że jest to Państwowe, czyli ze wszystkimi dodatkami nie będzie problemów, jak u niektórych prywaciarzy
Ogólnie zarabia się przyzwoicie jak na pracę, którą się wykonuje.
wiem tylko ze do tej pory do angli , niemiec itp jeździł prywaciarz czyż by zakończono z nim współpracę ... jezeli ktoś bedzie je widzial prosil bym o chociaż jedno zdiecie
wtedy będzie mi łatwiej ustalić coś więcej o tym samochodzie itd
Niewiele Ci mogę dać...
Mam nadzieję że nikt nie skasuje chociaż do ukazania się lepszych fotek.
zadawaj dokładniejsze pytania ponieważ nie można się domyśleć o co dokładnie chodzi
Jazda w Poczcie to :
a) Cięzarowe (dmc<7.5 T ) dzieli sie na :
- KPS poza okręgowe
- KPS okręgowe
b) Dostawcze (dmc >7.5 T) dzieli sie na :
- Transporty
- Kurierka
- Placówki
wiec kolego powiedz co cie interesuje bo za bardzo zadałeś ogólne pytanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 5 gości