Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Nie mowie o chłodniach.Mówię tylko i wyłącznie o plandekach i sytuacji 3 lata wstecz. Zaznaczyłem też, że nie wiem jak jest teraz. Jeśli nareszcie sie to zmieniło to pozostaje tylko sie cieszyć.
Być moze ze na plandekach to tak bylo. Ogolnie z tego co pamietam to jazda pod plandeka to byla jedna wielka lipa tam. Najgorzej sie zaczelo robic w Linku jak sprzedali wszystkie chlodnie(moj stary mial jedna z ostatnich i dosc dlugo jeszcze nia jezdzil).Dostal Stralisa ktorego najpierw odbieral 2 tygodnie z serwisu bo a to nie dzialaly swiatla a to wycieraczki sie nie wylaczaly a to zamek od zbiornika wyszedl razem z kluczem. I to byla juz porazka.Przez 2-3 miesiace ani razu na bazie. Jezdzenie po polsce na wlasny koszt po niego zeby tylko zjechac do domu. Ponoc dyspozytorzy mieli jakies premie za jak najmniejsza ilosc kilometrow przejezdzanych przez auta bez ladunku. Tym co mieszkali w Gliwicach dawali zaladunki w Poznaniu, tym co w poznaniu to w Gliwicach.Teraz otworzyli baze w lodzi bo podpisali kontrakt z jakas firma produkujaca pralki i kierowca jest na bazie w wiazownie tylko w dwoch wypadkach-albo gdy sie przyjmuje do pracy albo gdy sie zwalnia.(caly czas mowie o sytuacji z okolic lutego)Moglbym pisac i pisac ale chyba nie ma sensu. Dodam tylko od siebie ze co do pieniązkow to pod tym wzgledem firma zawsze byla wzorowa(wszystko ile trzeba i zawsze na czas)
Ja osobiście nie jeżdziłem w Linku tylko mój ojciec. I przez te 4 lata trochę się na to wszystko napatrzyłem i za każdym razem jak ojciec przesiadał sie na inny samochód i przez pierwszy miesiąc jeżdzil na krajówce to strasznie klął. Za jego czasów częściej się bywało na bazie niż przy przyjęciu i zwolnieniu... Co do pieniędzy to racja, że wszystko na czas. Ta firma, której teraz wożą pralki to 'Indesit'.
Witam wszystkich.Niedawno ok tydzień temu spotkaliśmy taty kolegę starego który teraz pracuje w linku już spory czas.Mówił ogólnie że nie narzeka,i co tydzień jest w Polsce i co tydzień jest w domku. Zarobki są dobre ok 5-6 tyś.
Chłopaki a jak jest na bazie w Poznaniu?Ostatnio zacząłem myśleć o zmianie firmy.Link jest jedną z firm o których myślę.Mieszkam pod Gorzowem Wlkp. i do Poznania mam bliżej niż do Wiązownej.
Wiem ze w najblizszym czasie przychodza nowe Stralisy a pod koniec roku na bazie ma pojawic sie kilkanascie TGX
_________________ ''...Poznałem chleba różny smak,zjechałem kawał świata.Lecz czas o sobie daje znak,niemłode to juz lata...I nie zazdrość synu nigdy mi,nie zazdrość tego chleba.Nikt nie otworzy tobie drzwi,to nie są drzwi do nieba...''
Cytuj:
Kierowcow z Linka to tu niema ,sami napalency co tylko o autach mysla,tez chcialem sie konkretnie dowiedziec jjak tam jest i nic
Jacy napalency? Stary mam z ta firma stycznosc ponad 4 lata i wiem dokladnie jak to wszystko wyglada To co pisze staram sie opisywac dobrze i staram sie tez odpisywac na zadawane pytania
_________________ ''...Poznałem chleba różny smak,zjechałem kawał świata.Lecz czas o sobie daje znak,niemłode to juz lata...I nie zazdrość synu nigdy mi,nie zazdrość tego chleba.Nikt nie otworzy tobie drzwi,to nie są drzwi do nieba...''
Cytuj:
co możesz napisać o Linku w KozichGłowach
W Koziegłowach! Baza Link'a znajduje się na terenie zajezdni autobusowej firmy Transkom oraz placu serwisowym Thermo King-a.. Nic specjalnego, zwykły "parking"..
dzisiaj przez moje miasto przejezdzal nowy ich Man TGX {pierwszy raz widzialem od niech TGX moze dla tego ze dawno na Świecko nie jechalem }:shock: (bardzo ladnie wygladal z firanka) !! nawet mnie przepuscil na pasach !!
_________________ DriverDawid Scania R500 V8 "King of the road Scania"
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 41 gości