Cytuj:
Witam. Jakiej firmy polecacie opony? I by były dobre
Proszę jeszcze ile takie opony przejada km. I jakieś namiary na firmę która by miała w miarę rozsądnej cenie. Chodzi mi o Nowe Opony.
Pozdrawiam i oczekuje odpowiedzi
Cytuj:
15 - latkowi to chyba do roweru te opony? (bez urazy)
Ja popieram wolfzana, po pierwsze skad ma niby być wiadomo do czego te opony? To wcale nie jest takie oczywiste, na forum mieszają sie tematy ciężarówkowo-osobówkowo-szkolno-przedszkolne, zresztą sam ostatnio założyłem temat osobówkowy.
Nie mówie, że to źle (w mojej ocenie), ale wypadałoby zadać pytanie bardziej szczegółowe.
Cytuj:
Znaczy się, że to jest temat o oponach do ciężarówki, a nie o wieku autora. Widocznie potrzebuje jakichś informacji skoro taki założył, bez względu na wiek. Koniec.
No ale jakich konkretnie?
Czy opony X do koparko-ładowarki dobrze radzą sobie na asfalcie podczas gołoledzi? Skąd to mamy wiedziec?
Cytuj:
a przeciez dopoki pytanie jest sensowne to nie ma zbyt wielkiego znaczenia...
No jak jest sensowne to nie ma...
Cytuj:
Nie mam pojęcia kolego gdyż się nie znam
Z tego co zauważyłem wiele aut jezdzi na Goodyear Marathon
Ja zauwazyłem, że ostatnio są coraz fajniejsze bieżniki...
Cytuj:
a co do opon to zalezy gdzie beda urzytkowane czy w wiekszosci w europie zachodniej czy moze w trudniejszym terenie (pod patelnia) czy moze auto jezdzi na ural... a moze w lesie??
No własnie...
Tu jest temat znacznie bardziej skomplikowany (choć wiele o temacie opon w s. ciężarowych nie wiem) niż w przypadku osobówek , gdzie pytania ogólne "jakie opony" (jakiej firmy) są bardzo trudne i niekonkretne.
W zasadzie nie ma dobrej odpowiedzi na takie pytanie.