Witam. Koledzy w poniedzialek zlecam firmie wykonanie oslony do mojej scani. Bedzie ona z tylu kabiny przykrecona , zakrywac bedzie silnik itp. Wykonana bedzie z nierdzewki i do tego wypolerowana. I tu moja prosba wykonałem 2 prawie identyczne rysunki (A i B) tylko nie wiem który wybrac moze ktoś mi pomoze , albo cos doradzi .
Wielkie dzieki koledzy za mała podpowiedz. W poniedzialek pojade zlozyc zamowienie . Jak tylko odbiore to zrobie fotki i wrzuce na forum. Dodam ze lampki beda led czerwone z przezroczystym kloszem i wszystko wypolerowane na lustro. Ps. A moze ktos miałby lepsza wizje takiej ozdoby ??
Ares wszystko sie okaże jutro. Pojade i sie dowiem . Ale mysle ze bedzie wszystko z nierdzewki i wypolerowane. A wybór padł na rysunek A . Po waszych opiniach stwierdziłem ze jednak lepiej bedzie to wygladac jezeli nie dam całej ozdoby z blachy tylko do połowy. Tak jak na rysunku A.
Dzisiaj byłem w firmie w ktorej robia mi cala tylna ozdobe. Wycenili mi koszt robocizny i materiału , oczywiscie wszystko wypolerowane . Cena 500 zł. Ładna do tego jeszcze lampki.
Witam. Rure powinienem odebrac we wtorek albo srode. Ostatnio zakupiłem lampki czerwone LED wpuszczane , szybko złaczki i kabel elektryczny prostokatny.
Tak jak obiecalem projekt rury zostal zakonczony. Dzisiaj odebralem rure z firmy. Jak tylko auto wroci z trasy zaraz montuje i pokaze zdjecia. Zapraszam do komentowania.
Ares te gniazda nie sa wogole przykrecone tylko wsadzone w otwory. To byly zdjecia robione jak wszystko dopiero skladalem. A co ci sie jeszcze nie podoba ??
Rura jest wypolerowana super. Tylko ta blacha troche licho sie swieci. Gadalem ze specjalista od takich rzeczy i powiedzial mi ze to przez to ze blacha jest gruba bo 3mm. I dlatego taki slaby efekt. Chciałbym co jeszcze wykonac z nierdzewki tylko nie wiem co. Moze jakies propozycje ???
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości