Oczywiscie kolego Cyryl calkowicie sie z Toba zgadzam.Jednoczesnie chce Ci pogratulowac ogronmej wiedzy w temacie szeroko rozumianego tansportu,Twoje posty i porady wnosza naprawde wiele pozytecznych wskazowek,jestem pod wrazeniem posiadanej wiedzy.
Cytuj:
z tego co wiem nigdzie nie dają kasy za darmo.
Oczywiscie to racja ale nie sprawdza sie w mundurowce(tzn budzetowce),ale jak to wyglada w praktyce to nie bede tlymaczyl bo szkoda slow.
Nikt nie powiedzial ze juz zaraz rzucam robote i siadam za kierownice,poprostu mam tylko takie przymiarki.Skoncze jeszcze studia bo juz w sumie nie duzo zostalo,a w miedzy czasie moge sie porozglodac za roznymi ofertami,pogadac z ludzmi z tej branzy bo to najlepsze zrodlo informacji.
Kolego Cyryl zgadzam sie z Toba ze jest nadpodaż uslug w dziedzinie transportu,a co za tym idzie kierowcow.Ale zastanawia mnie taki fakt,wez byle jaka gazete z ogloszeniami ofert pracy,nawet lokalna a znajdziesz tam conajmniej kilka-kilkanascie ofert o poszukiwaniu kierowcow.Troche to sie kloci z realiami,skoro jest i tak juz za duzo kierowcow,a nawet firmy zwalniaja to dlaczego caly czas w ogloszeniach jest tyle ofert.Nie znajdziesz takiej ilosci ofert obojetnie jakiego innego zawodu.Troche to nietypowe zjawisko,ale polska to piekny kraj i tu wszystko jest nietypowe
Kurcze pisze tu takie powiesci,ze chyba niedlugo juz mnie pogonicie za obszernosc tworzonych postow.Pozdrawiam