Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
firma prezentuję się ciekawie w Bydgoszczy przy Hetmanie zawsze stoi samochodzik od nich a na ich stronie zauważyłem że można podjac współprace jak z equus'em dzierżawa naczep oraz całych zestawów czy może ktoś wie coś więcej na ten temat ?
_________________ Otwarcie kabiny-22 sekundy
Potem czas traci znaczenie.
Sorki jest tu jakiś Driver który ma info gdzie Dartom śmiga oprócz Michelina w Olsztynie podobno latają na Hiszpanie po owoce?? jeżeli jeżdzą do Bydgoszczy to do jakiej fabryki?? prosze o info?? sprawdzone z góry dziękuje za odpowiedź w Taborze wiem że jezdzi Niebieski Man Tg-a Premiumiki Magnumki i Daf XF 95 w firmie też jezdzi Renault Kangoo zielone (szybkie dostawy) podobno biorą do tej firmy bez doświadczenia rozmawiałem z kierowcą od nich najbardziej potrzebują z Olsztyna lub okolic kierowców bo 95% transportu to załadunek i rozładunek w Michelinie
Tak,dartom jeździ do Hiszpani,Francji,Angli,Włochy,Niemcy,Benelux,Węgry,Czechy,Austria,Słowacja.
Co do bydgoszczy to nie wiem bo nie jeżdże tam.4 razy mialem konwój z PO PKS s.a. Olsztyn po metale do Hrubieszowa.Dartom pozbywa się starych Premiumek w ramach odnawiania taboru.Następne będa Scanie 124l.Niedługo ma być dostawa nowych pojazdów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości