1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Zrób tak jak na tym schemacie i nie kombinuj nie żałuj kabla, konektorków i izolacji, ja dla bezpieczeństwa kupiłem 15 metrów peszla i jutro będe wszystko wkładał w peszel co do kabelka
jezeli dobrze widze na schemacie to calosc jest wlaczana poprzez zwykly przelacznik na desce? czemu nie podpiales pod drogowe i potem ew przez przelacznik zeby moc odlaczyc lampy u góry ?
Małe zakupy: Przekaźnik wraz z kostką, 2 obrysy diodowe w błotniki przednie
I mały bonusik który pojawi się w manie
Edit:
new foty manik napełniony na full klękamy
Ich czas jest policzony
Następcy w czasie testów
kolego piękny tabor a jeszcze to że seria f to podobno nie do zdarcia i bardzo ekonomiczne silniki
ktoś wcześniej napisał w Twoim temacie po co Ci trójkąty na tylnym zderzaku moim zdaniem powinieneś je zdjąć ponieważ one oznaczają że pojazd ciągnie za sobą przyczepę lub naczepę czyli zespół pojazdów
Gdzie można dostać takie skrzynki na narzędzia (ewentualnie jaka cena) takie jak widać na tym zdjęciu.
Oj kolego nie znam ceny wiem tylko że skrzynaczki były kupowane w sklepie suder&suder
A co do lusterek to o jakie lusterka Ci chodzi bo mam do sprzedania 3 oginalne lusterka do mana f 90 tylko w jednym trzeba zmienić szkiełko, mam ten lewe ramie do lusterek
Nie wiem jak ono się nazywa ale chodzi mi o te co jest z prawej (od pasażera) nie, te co widać jak idzie koło, tylko te co jest na wysięgniku po prawej jutro dam foto
A powiem Ci kolego że sam nie wiem ile spalą ale myśle że bez przyczepy zmieści się w 25 liutrach z przyczepą do 35 max ale to już z full zalełnieniem 30ton
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 25 gości