Witam, jestem tu nowy. Nie chcę się tu za bardzo wymądrzać,lecz mój tata pracuje w Dartomie , trochę zaintrygowało mnie kilka pytań jak odpowiedzi, z waszej strony.
Tak jak np. czy w Dartomie są Volva, tak to prawda kilka lat temu były 2 bądź 3 używane, w tej chwili już na pewno ich nie ma.A w tej chwili jest więcej niż 1 jeden biały MAN. A co do sprzedaży ciągników w ostatnim okresie, to z tego co naliczyłem na placu stało ich 20, ale to i tak nie wszystkie, kilka jeszcze stało gdzieś na serwisie, wszystkie poszły na wschód, a kilka zabrano kierowcom, i wysłali na drugą bazę, która jest na śląsku, w zamian przyszło 10 nowych Renówe, z czego 2 białe, i jedną z nich jeździ mój tata, jeździ tam już ponad 8 lat i fakt bywało ciężko, ale teraz już wszystko się stabilizuje, a kierowców teraz już prawie nie przyjmują bo wszystkie składy są zajęte. A jeszcze kiedys tak było, że jak zatrudniali kogoś kto miał jeszcze ciepłe prawo jazdy, to później bardzo tego żałowali, bo jeden z drugim nie wiedziałem, jak podpiąć naczepę, więc teraz trzeba mieć jakies już większe doświadczenie.
http://img511.imageshack.us/my.php?image=sobo881dn0.jpg