witam jestem tu nowy i moze juz byl taki taki temat, chodzi mi o to jak skasowac serwis olejowy w manie tgl poniewaz juz olej jest zmieniony a serwis dalej swieci. czy jest jakas procedura ze mozna ja wyłaczyć w domu czy tylko serwis to może zrobić?
Tzn to że to święci to nie przeszkadza w niczym auto pracuje normalnie tylko denerwująca jest ta kontrolka i chciałem ją wyłączyć. W serwisie jest to trochę koszt a może ktoś już wie jak można wyłączyc ją samemu..
samemu chyba nie da rady poniewaz ojcec mojego kolegi ktory jest kierowca tira mwi ze jak przyjedzie do nich komputerowiec do aut do da nam znac i on nam to skasuje trzeba podobno pod kompa podlaczxyc
i dowiedzialem sie ze do mana jest procedura do tej kontorlki. wiec trzeba ustawic kluczyk w pozycji drugiej i potem wcisnac pedal hamulca I gazu razem i ma zaczac tamta kontrolka mrugac i wtedy wylaczyc kluczyk i ma byc skasowane i serwis wyzerowany... ale czy to dziala to dowiem sie w piatek jak wyprobuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 13 gości