Witaj, taka mała sugestia odnośnie podpisów, nie można umieszczać w nich obrazków, więc go skasuj
Przeczytaj regulamin-odnośnik jest pod logiem w menu.
Pozdrawiam.
Spoko, spoko, będę się wbijał dość często, a teraz lektura regulaminu.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Witamy na forum ... z tego co przeczytałem z Twoich postów to znasz sie na rzeczy i uwielbiasz Scanie .. Pozdrawiam i Witam
_________________ http://www.GLOBETRUCKER.org
Is it better to loose 5 minutes or 50 years ?
preferite perdere 5 minuti oppure 50 anni ?
Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
No Ja również witam kolege, no w sumie ten temat troche ukryty jest . W sumie to można by go jakoś bardziej na wierzch dać, ale działu Powitalnia nie można zrobić bo to jest inaczej dział do nabijania postów, póki co to chyba niema zbytnio takiego miejsca...
No i ja sie rowniez przywitam
Mam na imie Krzysiek mam 22 lata i mieszkam w wrocku i troche km juz spedzonych za kolkiem ,obecnie pracuje na Schrocie dokladnie to przywoze tam autka ,wczesniej jezdzilem na Pilocie,a jeszcze wczesniej wozilem tez Ducato opony z niemiec:)
Hej ja jestem Patryk, mam 18 lat i interesuje się autami ciężarowymi. W przyszłości zamierzam jezdzic tak jak mój tata.
Ps. jeżeli moje posty komuś nie odpowiadają to napiszcie mi to a się nie obraże tylko przeczytam i zastanowie się co źle zrobiłem .
No forum mi się bardzo podoba!! dowiedziałem się tu wiele ciekawych rzeczy, których nie wiedziałem aż do momentu wejścia na tą stronke... Mam nadzieje ,że zawsze bedzie taka udana jak obecnie
pozdrawiam