Cytuj:
Moim zdaniem w środku ciężarówke obijać białym kolorami to głupota póżniej kierowca musi w czasie ładunku gdzieś podjechać i musi się przybierać żeby wejść do auta.
Może i głupota...
Ale Ja do czegoś innego się odniose, a mianowicie do tego że musi się przebierać, ale wiadomo że takie wnętrza to są raczej robione w ciężarówkach które potem jeżdżą na zloty itd...
A to czy obicie białe czy niebieskie to myśle że każdy kierowca który chce mieć zadbane auto i mu na tym zależy to próbuje robić tak aby nienabrudzić i przy niebieskim obiciu i przy białym...
Mój father np. zawsze stara się żeby w kabinie było czysto i wogóle, nawet jak wie że jeździ tym autem np. 2 dni, to próbuje robić tak aby nienabrudzić i mieć przy okazji ład i porządek...
Także myśle że kto chce to ma czysto w kabinie, a kto na to leje to będzie mieć syf, choćby do kabiny wpadł huragan...
Ja jeżdżąc z tatą robie mu szczerze powiedziawszy zawsze bajzel, np. jem chleb czy tam jakąś bakietke to oczywiście wszędzie nakruszone bo inaczej być niemoże...
Albo tak samo jak biore jakąś gazetke to odłoże Ją na inne miejsce niż trzeba, no ale bywa itak...
No ale kto w weekend robi porządek w kabinie...