No ładnie wychodzi, podoba mi się, czysto, schludnie i bez "paluchów", jak to się mówi Widzę że retuszujesz krawędzie ... ale o niektórych zapomniałeś
Czekam na kolejną relację z budowy.
_________________ Iveco TurboStar is live for long time !!
GG: 8485544
Folia przeźroczysta ze skoroszytu Albo inne podobne materiały . Ja sam używam foli z różnych opakowań po zestawach z dezodorantów itp.
Fajnie Ci idzie z tym Jelczem ,tak trzymać !
Pozdrawiam.
_________________ Interesujesz się modelarstwem ?
Sklejasz lub kolekcjonujesz modele ciężarówek ?
A może szukasz pomocy?
Jeśli tak to zapraszam : MiniTrucksForum
cały czas siedzę przy Butaprenie (lepsza bania) i naraz mi odbiło żeby skleić to Superglue(słaba bania).To był pierwszy i ostatni raz.Bardzo dobry jest klej szewski podobny do Butaprenu tylko ze jest przezroczysty.
GG: 8485544
No i całkiem nieźle Ci wyszedł Jelon
P.S. Szykujesz jakiś kolejny model ?
Pozdrawiam.
_________________ Interesujesz się modelarstwem ?
Sklejasz lub kolekcjonujesz modele ciężarówek ?
A może szukasz pomocy?
Jeśli tak to zapraszam : MiniTrucksForum
Dzięki koledzy ale mistrzem nie jestem to jest brak doświadczenia który widać na dachu kilka postów wyżej nawet zaznaczyłem na zdjęciu. na czymś muszę się uczyć ale dużo pomaga mi brat który jest zawodowym modelarzem on skleja modele dla pieniędzy płacą mu za to we wojsku robi statki dla jednostki.
Tak jak się zapowiadałem. Zacząłem budowę kontenera ale nie wziąłem pod uwagę tego ze klej mi wysechł i lipa, na razie mogę sobie przygotować i wyretuszować części. Przepraszam za jakość zdjęć ale nie miałem przy sobie aparatu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości