SZUWAR.. JA NIE NARZEKAM... po prostu przedstawiam obraz jaki widze i mam kierowcy latajacy dla argosu czy morrisona nigdy nie zlatuja z autostrady hehe ... krece sie tu juz kilka lat i zgadzam sie z Toba.. do terenow przemyslowych sa drogi przepiekne, szerokie i prawie zawsze blisko autostrad czy drog dwupasmowych np magnapark idealne polozenie blisko dwoch arcywaznych drog... Ale to nie nie jest cala anglia... pokazuje taka jaka widze...
1. czasami i cos takie przemknie po drodze
2. centrum londynu nie wszyscy tam moga wjechac...
3.slynna wybuchowa stacja
4.mijanki
5.tluklem sie 250km pozniej na wstecznym 150m na rozladunek... jednej paletki bo na palete to nie wyglada hehe
6. stresa mialem bo firma miescila sie przed mostem gdzie na pewno bym sie nie przeslizgnal... nawet jakbym sciagnal kola...
[ Dodano: Nie, 25.11.2007, 15:55 ]
ten plaski samochod to RangeRover...
piekny widok dwa lotusy...
najwiekszy parking swiata M25 obwodnica Londynu
aczkolwiek czasamimozna pojechac
przedstawiam zdjecia szerokich drog gdyz niektorzy mi zarzucaja,iz ich nie widze... sa i je pokazuje...
[ Dodano: Nie, 25.11.2007, 15:59 ]
Walia naprawde piekna kraina, zdjecia tego nie oddadza... no i czysta nie tak brudna jak anglia. jezyk jest przetrudny moim zdaniem... sprobujcie przeczytac napisy z tablic..hehe
[ Dodano: Nie, 25.11.2007, 16:05 ]
Cytuj:
WITAM,
Na zakonczenie powiem Wam, ze DUZO mozna pisac, ja juz mam dosc, ciesze sie, ze jade do Polski i juz tu nie wracam do pracy. Znalazlem firme w Polsce, sredniej wielkosci firma, nowe samochody, kasa podobna jak w UK.
i tu masz racje... ja rowniez uciekam...tyle,ze na wakacje... DOSYC!