Pan rastimaa wie co i jak w tej dziedzinie, zawsze imponowały mi jego samochody, ten gość ma już doświadczenie w swoim fachu, co widać po najnowszych jego "wyczynach". Oby tak dalej
GG: 0
Kiedy 1 raz widziałem jego auto to myślałem że to koleś mający co najmniej 50 aut a jak się dowiedziałem że nie ma nawet 10 to wtedy dopiero mi zaimponował. On chyba większość swojego kapitału przeznacza na tuning i chwała mu za to!!!!!!!!! bo on bardzo podnosi poprzeczkę dla innych fanów tuningu przez co będziemy oglądać coraz to piękniejsze stuningowane auta
Wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale według mnie Scania "Zorro"Była nie dopracowana i zrobiona tak "na szybko".W porównaniu do VOLVO "Discovery"była poprostu niedopracowana.
Jak zwykle pstrokato chociaż chyba mniej niż w poprzednich autach.
-wydech
-kangur
-siatka pod szybą
-blenda nad szybą by uszła bez tych halogenów
-halogeny na zderzaku
GG: 0
może się podobać lub nie, ale trzeba przyznać że tuning wg Ristimy jest oryginalny i niepowtarzalny. Popatrzcie chociażby na ten wydech lub rozlokowanie i zamontowanie halogenów. A ta biała wstawka?? wg mnie kozak k**wa bez kitu...
może się podobać lub nie, ale trzeba przyznać że tuning wg Ristimy jest oryginalny i niepowtarzalny. Popatrzcie chociażby na ten wydech lub rozlokowanie i zamontowanie halogenów. A ta biała wstawka?? wg mnie kozak k**wa bez kitu...
popieram!
jeszcze te felgi z przodu, bardzo podobne do tych MAN-owskich
Mysle ze w Polsce mozemy poziomem dorównac skandynawom i posiadać ciężarówki o podobnym poziomie jak oni.(na pewno jeśli chodzi o airbrush) Choc problemem są czesto..tak tak..pieniadze.
http://www.youtube.com/watch?v=rjyAtYhLFbw
O tą Scanie Ci chodziło?
Też niby do "Legendy" podobna, ale jest Czeska, więc na pewno nie robiona przez Juhy'iego Ristimaa'eya.
Żadna inna Scania nie przychodzi mi do głowy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości