Ten granatowy Globetrotter XL jest przekotem, szacun ;d
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Nie wszystko ok, naczepy na pewno maja te same wymiary i jak by pozamieniać naczepy to by różnicy w wielkości nie było.
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Fajny aktual . Modele choć "bardzo" znane to fajne i Mi się podobają . Nawet sam oba posiadam
Moim zdaniem te modele powinien posiadać każdy polski kolekcjoner
GG: 1
Samochód: psujacy sie
No to teraz kontenery
Volvo
Magnum(jestem z niego bardzo zadowolony kontener jak i samo auto super! nie tak jak się spodziewałem )
No i chłodnia tegoż kontenera
Teraz najmniejszy przedstawiciel mojej floty
I 2 modele na przeróbki, Dafem jestem pozytywnie zaskoczony a o tym że MAN będzie taki jaki jest wiedziałem, ale i tak wziąłem.
Jakoś tak mało zdjęć mi wyszło, jak chcecie więcej walcie
Ostatnio zmieniony 05 lut 2010, 23:22 przez mixery, łącznie zmieniany 1 raz.
Napisze to co na 1-87.pl :
Co zrobiłeś z tym iveco wygląda okropnie...
Renia i volvo cudne t4 to chyba szefa z niemiec sciągnoł
Man wygląda tak sobie przez te lampy A daf jest OK
Pozdro
Actros z RICO zawsze mi się podobał, pod względem swych walorów. Za to rodzinka kontenerowców bardzo ładnie się prezentuje, chociaż ten kolor taki trochę dziwny mają. Ale za to poprawia to ich oryginalność.
Co do Nord Tanka to jakoś nie przemówił do mnie...
GG: 1
Samochód: psujacy sie
Co do DD to właśnie dlatego je zbieram, ten kolor jest super, do tego dużo ich widać na Europie, no i u mnie jeździ sporo kontenerów ECS więc fajne składaki można robić .
O cholerka !
Bardzo ciekawe modele dołączyły do Twojej ciekawej kolekcji.
Mi najbardziej podobają się Rico, Nordtank i DD (ciekawa podkolekcja Ci się uzbierała)...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 44 gości