Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Dokładnie na swojej www podają to samo: "Aktualnie dysponujemy 60 ciągnikami (Mercedes, Renault). Może to Iveco tylko jedna sztuka? Dla testów? A może podwykonawca jakiś?
Kiedys byl w TRAILERZE artykul na temat Actrosa 1858 dla firmy K. Polak, a w nim wzmianka o tym, że firma uzytkuje takze jedno jedyne Iveco Ale czy kupili je dla testow? Tego juz nie wiem
_________________ Już odlatuję, wszystko mi jedno gdzie...
Niech ktoś spróbuje na chmurze złapać mnie!
Dokładnie na swojej www podają to samo: "Aktualnie dysponujemy 60 ciągnikami (Mercedes, Renault). Może to Iveco tylko jedna sztuka? Dla testów? A może podwykonawca jakiś?
A może po prostu strona była dawno nie aktualizowana? To wydaje się być chyba najlepsze wyjaśnienie.
Przynajmniej 2 wozy widzę często przed Stalfą w Sokołowie Podl. Wie ktoś może gdzie mają rozładunki?
Co do wysprzedania to prawda ale nie zostało ich 10 tylko o wiele więcej nie potrafię określić dokładnie coś kolo 80.
Ma zakupić nowy sprzęt podobno Mp III
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
Dokładnie na swojej www podają to samo: "Aktualnie dysponujemy 60 ciągnikami (Mercedes, Renault).
to ile w końcu ?
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Koledzy.Uwaga na tą firmę.Jak lubicie pracować jako wolontariusze to jest tam co robić tą resztką zdezelowanych trupów które zostały na stanie u pana Krzysia,bo pieniędzy za robotę to nie uzyskacie tak łatwo.
Polak powysprzedawal swoje autka podobno. Ciekawe czy to prawdziwe info, ze zostalo z 10 autek tylko.
Niewiem czy wtedy to prawda, ale mam informacje z PEWNEGO źródła, że w piątek na zebraniu firmowym, po przedstawieniu zysków i strat, firma sprzedaje tabor ciężarowy, zostają 4 zestawy robiące stałą, jakąś opłacalną robote na Unii, i zostają autokary. Do sprzedania mają iść wszystkie izotermy i zostaja same plandeki.
Człowiek z mojej rodziny zrezygnował z pracy u K.Polaka bo były problemy z wypłacaniem pensji. Było to jakiś rok temu więc podejrzewam że nie wiele się zmieniło. Także zanim ktoś odpowie na te nowe ogłoszenia w prasie to radzę się dobrze zastanowić ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 68 gości