koledzy a nie wiecie może gdzie zgłaszać się ze swoim pojazdem na zlot bo niewiem czy to samo autko trzeba czy jako firme zgłaszać a jesli ktos wie to proszę o kontakt gg 3030575
Moglby powiedziec ktos cos wiecej na temat turnieju mlodych kierowcow.
Jakie warunki aby sie zapisac na czym polega itp
Wzeszłym roku żeby wystartować w turnieju, twój Tata musiał posiadać prawa jazdy kategorii C.
Zapisy są w czasie turnieju, który sie zapiszesz ten będziesz.
Moglby powiedziec ktos cos wiecej na temat turnieju mlodych kierowcow.
Jakie warunki aby sie zapisac na czym polega itp
Wzeszłym roku żeby wystartować w turnieju, twój Tata musiał posiadać prawa jazdy kategorii C.
Zapisy są w czasie turnieju, który sie zapiszesz ten będziesz.
W zeszłym roku nie było turnieju młodych wilków.. Jak już co to dwa lata temu
Myślę że jakoś się dogadamy.. Z Twoimi wrodzonymi zdolnościami przekonamy ich że to ja jestem Twoim opiekunem - więc wkrótce to ja zadam pytanie "ile dajesz?".
Mlode wilki ktory mnie interesuje i jesli ktos cos wie chcialbym aby sie podzielil informacjami
Super mlode wilki dla osob ktore nie posiadaja C musza sie stawic z rodzicem ktory posiada C
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
GG: 8261240
A wie ktoś jak jest z taką sytuacją, że ktoś ma egzamin 5 czerwca, i np. zda ... to co wtedy na zlocie się dzieje ? Musi mieć kategorie wbitą, czy coś innego by udowodnić, że prawko aktualnie posiada ?
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
A wie ktoś jak jest z taką sytuacją, że ktoś ma egzamin 5 czerwca, i np. zda ... to co wtedy na zlocie się dzieje ? Musi mieć kategorie wbitą, czy coś innego by udowodnić, że prawko aktualnie posiada ?
Musisz się wylegitymować plastikiem, a więc trzeba mieć wbitą
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości