GG: 6664799
Samochód: Nie dorobiłam się jeszcze :D
Ja będę w czarnej koszulce z ciężarówką na środku i nickiem saluska więc będę rozpoznawalna Sprawe grilla obgadamy w sobote raczej jak sie tam spotkamy bo przez neta wszystkiego nie załatwimy.
GG: 8261240
Cukier potrafi załatwiać ...
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Masz jakieś "ale" ? Czego Ci brakowało ostatnio? Gryl był, kiełbasa była, musztarda też.. Browar też się zjawił.. Aaaa.. Wiem czego nie było.. Ciebie w sobotę
Cytuj:
Cytuj:
Cukier potrafi załatwiać ...
Masz jakieś "ale" ? Czego Ci brakowało ostatnio? Gryl był, kiełbasa była, musztarda też.. Browar też się zjawił.. Aaaa.. Wiem czego nie było.. Ciebie w sobotę
Dooookłaaaadnieee... Mein bebechy słit ;*
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Tylko żeby nie było tak jak przed rokiem, że każdy pisał będę!!
A co się później okazało?? Każdy widział. Dzień przed jazdą Ja nie mogę jednak.
Pozdrawiam.
KAC jest bodajże w Deszcznie, w Krakowie nie ma go
Tylko żeby nie było tak jak przed rokiem, że każdy pisał będę!!
A co się później okazało?? Każdy widział. Dzień przed jazdą Ja nie mogę jednak.
Pozdrawiam.
Przecież to żadna nowość Najlepszy i tak był Michas, jak oferował nocleg za free w jego firance ze spadającymi deskami i nie działającym dewastem
GG: 6664799
Samochód: Nie dorobiłam się jeszcze :D
ŁUKASZ z dworca autobusowego z Jasła w sobote masz 7:05, 8:20, 8:50 z czego tym kursem o 8:50 był byś na równą 10:00 w Tarnowie na dworcu PKS, a doliczam 2 godziny jechania sobie spacerkiem do KR tak jak mamy w planach więc na 12-13 byśmy zajechali; chyba że o 10:20 masz autobus i był byś na 11:30 ale z moim kumplem mielibyśmy się spotkać w jednym miejscu do którego trzeba podjechać autobusem, więć uważam że korzystniejszą godziną jak byś miał jechać autobusem była by godzina 8:50
cicuma102 jeszcze nie wiem dokładnie, właśnie się odgaduje z gregory1990 bo on jedzie z Wrocławia i bym się dosiadł do niego w Katowicach. Jak coś będę wiedział to dam ci znać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość