GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
To może i ja się pochwale moimi bazgrołami.
Renault Magnum
Daf 95XF
Renault Magnum - tył
Scania R470 Highline
Rysunki rysowane na lekcjach więc z pamięci, więc niektóre ciężarówki mogą nie być najlepiej odwzorowane.
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Kolego Łuki4160 bardzo ładnie wyszła Ci naczepka tylko ten gabaryt ma troszeczkę za duże koła pozdrawiam
No tak jak pisałem na górze to jeszcze troche takie science - fiction było, ale już nowa seria rysunków rozpoczęta. Jak skończe kilka rysunków to założe swój temat i tam przedstawie.
Pozdro.
GG: 8485544
Naprawdę podziwiam Nieźle to wygląda -dużo szczegółów.
Pozdrawiam.
_________________ Interesujesz się modelarstwem ?
Sklejasz lub kolekcjonujesz modele ciężarówek ?
A może szukasz pomocy?
Jeśli tak to zapraszam : MiniTrucksForum
Cytuj:
Jeśli to do mnie, to dziękuje
Tak,tak Trochę nie sprecyzowałem swojego posta .
Też dziękuje że się podoba Śmiało bierz się za model ,widać rękę do malowania Masz ,a jest to bardzo pomocna zdolność w tym "fachu"
Pozdrawiam.
A może szukasz pomocy?
No no... Ładnie wychodzą Ci rysunki Trucker21500, jak dobrze pamiętam to masz na imię Łukasz . Kurde tak patrzyłem sobie na dział modelarstwo i jakoś mało było tematów o rysunkach. No i najdziwniejsza rzecz : Driver stworzył ten temat i nagle okazało się, że tyle osób rysuje cięzarówki. Mnie to cieszy, bo wcześniej myślałem, że strasznie mało osób rysuje.
.: Driver430:. jelcz c620 wymiata Ja też rysuje, ale w paint' ie i to zazwyczaj jelcze, po tuningu. Oryginalnie wtedy wyglądają. Jeżeli mogę w tym temacie to je dodam niebawem
Driver430 najbardziej z twojej aktualki podoba mi się F2000 trucker21500 świetnie Ci to wychodzi . Do gustu przypadł mi TGX
Pozdrawiam.
A może szukasz pomocy?
Fajnie wygląda TGA i TGX spróbój rysować na A4 bez kratek na początku koślawe ci wyjdą ale potem będzie ci lepiej niż na kratkach
Pozdrawiam i zapraszamdo wrzucania fotek
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 20 gości