Witam
przegladam temat i widzę dużo wypowiedzi o pękającej ramie w Magnum I generacji. Mam takie pytanie czy Magnumka z ok 2000 r. (1999 - 2001) np. taka: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T1180193 to też jeszcze I generacja z pękającą ramą ?
_________________ Hello boss! Majkel... Uśmiech Paryża 420dci, Ferrari Stralis 450, Robur MP2 1841, JelczNL 106 460, Kania R 450, Kania NG R 450, Iveco Stralis MY16 480 ...
Witam
przegladam temat i widzę dużo wypowiedzi o pękającej ramie w Magnum I generacji. Mam takie pytanie czy Magnumka z ok 2000 r. (1999 - 2001) np. taka: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T1180193 to też jeszcze I generacja z pękającą ramą ?
Nie. Pękająca rama była w modelu AE (1990-1996).
Poza tym znowu nie pęka aż tak bardzo...
My mamy AE już 3 rok i jedynie jak ją kupiliśmy, to były lekkie ślady pęknięcia... Teraz po 3ch latach nic nie widać.
GG: 5824603
Samochód: Nie mam
Witam, mam małe pytanko co do wnętrza kabiny renault magnum. Czy ten "hamak" w kabinie ( bo jest leżanka, a nad nią taki hamak) "jest do spania" ? Wiecie o co mi chodzi. Chciałbym zabrać syna w trasę, a nie wiem czy ten hamak nadaje się w ogóle do tego, aby się na nim położyć.
Magnumkę mam dopiero dostać, więc nie mogę tego osobiście sprawdzić.
Tak, hamak jest przeznaczony do spania. Wykonany jest z grubej gąbki pokrytej pluszem, śpi się bardzo wygodnie - mi osobiście lepiej spało się na "hamaku" niż na klasycznej dolnej leżance.
GG: 5824603
Samochód: Nie mam
Dzięki kolego
Mam jeszcze pytanko. Czy Magnum z silnikiem 480 Mack'a to ta starsza wersja ? Bo teraz jak mi wiadomo wsadzane są silniki Volva tak ? Co w ogóle powiecie o takiej Magnumce 480 Mack ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości