1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: Renault Magnum
Cytuj:
No, no... Wasza renia brała udział w programie ,,Na osi''? A dlaczego? I dlaczego stoi tam Scania firmy ,,bródka'' która wygrała master truck opole 2006?
Bo sobie załatwiłem ze znajomym. A znajomy to Wachowski (producent Na Osi i organizator zlotu Master Truck ) Chciał już kiedyś, żebyśmy przyjechali. Ale jakoś nie umieliśmy się zgadać. To auta nie było na placu to jego znowu nie było itd.
Witam. Nie mam nowych fotek ale mam taką mini ankietę, które imiona wam się najbardziej podobają dla drugiej Renatki.
Red Devil - Czerwony Diabeł Speed Bull - Byk Szybkości (prędkości) Red Princess - Czerwona Księżniczka Queen of Opole - Królowa Opola Queen of the Night - Królowa Nocy Born to be Wild - Urodzony, by być Dzikim Red Warrior - Czerwony Wojownik Red Queen - Czerwona Królowa Road Star – Gwiazda drogi Red Angel - Czerwony Anioł Red Pearl – Czerwona Perła Red Star – Czerwona Gwiazda
Której nazwy bys nie wybral to bedzie wialo tandeta i w niczym sie nie bedize wyrozniac... praktycznie z kazdym napisem mozna zobaczyc na drodze i na stronach www ciezarówki z takimi napisami...
Magnumka wygląda wyśmienicie jak na swój wiek podobaja mi się te napisy na oponach i naklejki gwiazd
_________________ Za kółkiem siadam,wciskam gaz,40 ton wytaczam znów na szose... Wrzuć na luz i śpiesz się powoli.. Z drogi śledzie, bo Krzysiek Premiumką jedzie....
Nie zgadzam się z kolegą powyżej. To prawda nie które samochody są tylko ,,schrzanione''. Ale ta renia jest fajnie odpicowana. A te gwiazdki nie są takie złe. Zależy co kto lubi.
PS: Zamierzacie pokazać się na Master Truck? Widzę że jesteście z Opola więc daleko nie macie
Powiem krótko.
Renatki macie godne podziwu, choć przeraża mnie ilość obrysówek. A'propos nazwy "Red Lady", to jest już trochę ciężarówek z taką nazwą. Szybki przykład - Krakowskie Renault Magnum AE z Rabena.
Mimo wszystko pozdrawiam Cię i życzę Wam kilku Michelinków na dachu!
Jeżeli na tyle kabiny nie ma obrysówek, to w takim razie nie mam żadnych zastrzeżeń do Reni, czy do Renatek. Wiem, że moje zdanie mało się liczy, ale pewnie chcesz znać opinię każdego.
P.S. Srebrny grill, osłony międzyosiowe i połysk kabiny przyprawiają mnie o pozytywne dreszcze, zresztą nie tylko to...
Witam.
Dzisiaj chciałem zaprezentować wam firanki, które zakupiłem do mojej Red Lady
P.S. Troszkę jestem nie zadowolony z koloru materiału. Miał być trochę jaśniejszy
Ale zamienić ich nie mogę, bo były szyte na wymiar. Jeszcze tylko muszę jakoś zamontować szyny do auta.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 34 gości