1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
no właśnie poznałem ulicę graniczną, właśnie teraz Twój marian śmignął przez przykwę moją miejscowość był chyba na pusto, bo nieźle pomykał
a co do mojej ciężarówki to oto jej zdjęcie, słaba jakość bo robione tel. http://www.aukcjoner.pl/gallery/0010240 ... cz.html#I1
oczywiście teraz jest w innym lepszym stanie bo pracuje nad nim od miesiąca efekty pokaże później w dziale garaż, a więc może go kiedyś widziałeś??
Wczoraj jak wracałem z wycieczki widziałem w Poczesnej podobnego Manika do Waszego, leciał w kierunku Warszawy.Było to o godzinie 19 35.
Nie śmigał to Wasz czasami
Zmieńcie plandekę* tylko i auto jest naprawdę kozakiem
*najlepiej na zieloną i będziecie w mojej mafii
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Możesz mi powiedzieć jak tego dokonaliście. Ja z tatą także myśleliśmy o odnowie felg. To co wam wyszło jest rewelacją! Na prawdę świetnie wykonana robota.
Chciałbym się zapytać jak działa klima? Ostatnio gdy byłem z tatą w firmie (DSV) bo musieliśmy zwalić 2 palety to koło nas stali dwaj goście dafami xf 95 i mieli takie klimy jak wy. Powiedzieli że to nawet nie klimatyzacja tylko zwykły zwilżacz powietrza oraz że ciągnie trochę prądu więc akumulatory oszczędzają jak mogą. Czy wy w swoim manie też macie takie kłopoty?
Wodne klimy mają to do siebie że muszą długo i intensywnie chodzić żeby efekt był dobry ale zawsze to coś, zaś freonowa jest podobno bez porównania lepsze ale za to głośniejsza,
Samochód: VOLVO FH500 EEV
Widać, że dbacie o samochód.I dobrze, F2000 to jedne z najlepszych konstrukcji koncernu MAN (czego o TG nie można powiedzieć).Czy czasem ten MAN nie lata pod Apreo Logistic?
Co do zdjęcia powyżej, to takie autka są do sprzedania w Holandii, praktycznie za 1/3 ceny, którą musielibyśmy dać w Polsce, np. w REDOS.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 31 gości