Ja rowniez miałem owego kurczaka na zderzaku tylko szef mnie gonił i mi go zdejmował wiec sobie odpuściłem. Starszy kierowca sie smiał że padline woże i na placu koty go atakują. Teraz w nowej firmie kurczak dostanie żarówke w dupe i bedzie podświetlany :):)
_________________ Nie rabotajesz, to i nie kuszajesz:)
fakt z przodu lepiej wygląda z tyłu za bardzo miejsca nie ma:P i fakt na ulicy jak ktoś na to patrzy raczej się uśmiecha niż komentuje to jako dziwactwo:)
_________________ ''Musisz sobie zadać jedno zaje*iście ważne pytanie. Co lubię w życiu robić? A potem zacznij to robić.''
B,C,KW,ADR, wózki widłowe, E w trakcie|| Niestety przecieranie szlaków zachodniej europy za sterami mastera
koledzy ja rowniez posiadam takiego kurczaka na zderzaku-w zasadzie to juz 2 bo 1 powiesilem za nisko i asfalt ztarl mu lapy. Ludzie reaguja smiechem jak go widza i nawet jakis czas temu gdy jechalem przez austrie to naa granicy- Arnoldstain byla lapanka Asfing, sciagli mnie na bok i robili sobi zdjecia przed autem zeby bylo widac zwierzaka na zdrezaku. Jesli ktos jest z okolic Tychow to moge podac conajmiej 3 sklepy gdzie mona go kupic. Pozdrawiam wszystkich
Użytkownicy przeglądający to forum: Dolar i 0 gości