1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Śmiało mogę kolego powiedzieć że renatki godne podziwu... Śmiało mogę przyznać żę lepiej się prezentuą niż nie jedna nowa... Mam kolego pyt co do firanek, gdzie je zamawiałeś/kupowałeś, jakiś namiar masz czy moża ktoś po znajomości Ci je szył ??? Bo mam chęć zainwestować w takie... bo to co widzę na allego to nie spełnia za bardzo moich oczekiwań. Pozdro i czekam na odp
Siemano.
Jako że Zibi jest na urlopie ( ) i nie ma dostępu do internetu poprosil mnie żebym zapytał Was co myslicie naklejeniu na Red Lady srebrnych "ramek" na poszczegolne elementy, np. na zabudowach miedzyosoiwych.
Nie wiem za bardzo jak to wytłumaczyc ale wydaje mi się że zrozumiecie.
_________________ Jazda to powołanie...ktore chce realizowac w zyciu
Samochód: Renault Magnum
Witam. Właśnie wróciłem.
Cytuj:
Śmiało mogę kolego powiedzieć że renatki godne podziwu... Śmiało mogę przyznać żę lepiej się prezentuą niż nie jedna nowa... Mam kolego pyt co do firanek, gdzie je zamawiałeś/kupowałeś, jakiś namiar masz czy moża ktoś po znajomości Ci je szył ??? Bo mam chęć zainwestować w takie... bo to co widzę na allego to nie spełnia za bardzo moich oczekiwań. Pozdro i czekam na odp
I na koniec jak chodzi magnumeczka z trójniczkiem Testowałem naszą i musze powiedzieć, że łezka mi się w oku zakręciła, ale narazie nie będziemy robić...
GG: 13880123
Witam. Autko będzie się pięknie prezentować z tymi paseczkami Ogólnie ta Magnumka jest jedną z nielicznych magnumek utrzymaną w takim stanie Naprawdę podziwiam was
Małe pytanko te "patyczki" co są za szybą to kupiłeś w PL?? Jeśli tak to prosił bym jakiś namiar gdzie
Pozdrawiam
_________________ "Boże widzisz i nie grzmisz..." Mervin
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 20 gości