Makieta jest suuper!
Tylko jak dla mnie za duży ruch na drodze, ale pewnie "korek" utworzył się przez to, że Polska przygotowuje się do EURO...
Pozdrawiam
Jarek440
Jak dla mnie też troszkę za duży ruch na ulicy
Ale muszę przyznać, że makieta jest piękna ale można by jej dodać więcej uroku jeśli dał byś lusterka do każdego modelu jak przy Iveco wg. mnie wyglądało by lepiej
Makieta jest super, moje gratulacje :)
_________________ Iveco TurboStar is live for long time !!
Witam Dziś postanowiłem powiększyć makietę o 2 moduł na którym ma się znajdować: serwis dla ciężarówek oraz siedziba firmy MM-Trans (wirtualna firma wymyślona przeze mnie ) Pora na kilka fotek Z góry przepraszam za jakość zdjęć
Miejsce na jedną ciężarówke
Z góry
Widok na parking firmy (na razie brak pojazdów firmowych )
Pozdrawiam i zachęcam do komentowania
michuXCZ-u nie ukrywam , że jestem pełen podziwu dla efektu twojej pracy gdyż ja na pewno nie byłbym wstanie zrobić tak ładnej makiety jak twoja. Drugi moduł prezentuje się bardzo ładnie czekam na więcej zdjęć
Z tą firmą to ja na twoim miejscu bym coś innego wykombinował. Chyba zebrał bym parę modeli (może z 2/3 na początek) Danej istniejącej firmy (np. pekaes lub DHL). Wtedy przemalować jakiś magazynek w dane barwy, zrobić parking i parę tych samochodów ustawić i inne modele. Tylko żeby nie było naćpane jak na ulicy. Wg. mnie lepiej ustawić mnie a dobrze niż żeby było dużo ale naćpane bez składu i ładu. Na parkingu fajnie wyglądają, ale na drodze zdecydowanie za dużo. Mam nadzieję, że pomyślisz na tym.
Pozdrawiam i czekam na więcej zdjęć z budowy makiety.
Witam Dziś z rana zrobiłem rozróbę na makiecie i przez cały dzień próbowałem dojść do ładu Na razie przy placu nic nie robię Zapraszam do oglądania i oceniania
Parking przy barze oraz wjazd na plac zrobiłem tak:
1.Smaruje "wikolem" wyznaczone pole na drogę ,parking ,wjazd itp.
2.Sypię na to piach.
3.Czekam 30min aż wyschnie wikol.
4.Zgarniam resztki piachu.
5.Gotowe!
Pozdrawiam i zachęcam do komentowania
500-ki raczej nie są przeskalowane bo w porównaniu z Mercem S są malutkie Bałagan jest ale dziś to ogarnę Czemu twierdzisz że niestarannie zrobione Może niektóre rzeczy nie są dokładnie zrobione ale na pewno to poprawię
Zgadzam się z Cin -em makieta wygląda dość ciekawie ale weź trochę ogarnij ją bo jak bym trąba przeszła. Ale na poważnie pomysł jak najbardziej dobry. Tylko zadbaj o estetykę i będzie naprawdę ładnie ! Człowiek uczy się na własnych błędach....
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość