To i ja może się pochwalę,co tam "uzbierałem"
Na początek ogólne zdjęcie rozwijającej się/mam nadzieję/ kolekcji i zdjęcia modeli z najwyższej/dosłownie/ półki
Wiem,że poniżej wystawiane modele są już znane,ale mam nadzieję,że w następnych odsłonach przedstawię coś nowego/mniej znanego/.Większość modeli które posiadam,to firma Herpa,ale również AWM,Rietze czy Wiking,Achim Pex.Jest też kilka reklamówek-produkcji "no name"
1.Volvo-"G.van Doesburg"
2.Man-"riwatrans"
3.Scania-"Danzas"
4.Man-"Rico"
5.MB-"Adac"
6.MB-"Willi Betz"
7.Volvo-"TiP"
p.s Nie za bardzo jestem zadowolony ze światła jakie towarzyszyło sesyjce,ale nie miałem czasu na poprawki-a zdjęcia robione są zwykłym automatem/co widać w odbiciu szyby Mana"Rico" /.Następną sesję postaram się lepiej wykonać.
Sesja nr 2-mam nadzieję,że lepszej jakości
1.Scania-"e van wijk"
2.Scania-"Schmitt Peterslahr"
3.MB Actros-"Horst Poppel"
4.Daf i Volvo-"Alex Andersen"
5.MB Atego-"Siemens"
Celowo robię po dwa zdjęcia,żeby nie zanudzać.Gdyby jednak ktoś potrzebował-szczegółowo obejrzeć model-to zrobię dodatkowe.
Komentujcie!
Dziękuję za opinie
Przedstawiem wstęp do kolejnej odsłony....Wstęp,gdyż w lampie błyskowej słabo zdjęcia wyszły-stąd tylko dwa/całościowe/dzisiaj.Obiecuje szybko dorobić resztę.
Kolekcja tematyczna-"Warsteiner".Znajduje sie tu model Herpy,naczepy Albedo,reszta to "składaki" bądź reklamówki....,ale wydaje mi się,że miło popatrzeć
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość