Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
GG: 7976425
Samochód: Renault
Ogólnie jedna Skakanka jest na bazie i czeka na klienta , a druga śmiga jak na razie do tej pory. A ogólnie w necie sporo jest fotek samych żółtych Premiumek, a jeszcze nikomu nie udało się złapać białej?
GG: 9805936
Samochód: Renault Premium
No ja z białych to widziałem tylko Stralisa z chłodnią tam gdzie hm... gdzie to było tam gdzieś na jakieś stacji gdzie najczęściej parkują Dartomy... Hm... będę musiał się zapytać taty gdzie to było
A czy Dartom nie sponsorował czasem jakichś zawodów Strong-Man?
Bo "skakałem po kanałach" i natrafiłem na takie zawody, gdzie ciągnęli Premiumkę z powyższej firmy...
Bo "skakałem po kanałach" i natrafiłem na takie zawody, gdzie ciągnęli Premiumkę z powyższej firmy...
Chyba sponsorował bo ja też to widziałem jak były zawody w Grodzisku Mazowieckim
Chyba sponsorował bo ja też to widziałem jak były zawody w Grodzisku Mazowieckim
tAK SPONSOROWAŁ BO TEŻ W TV widziałem fajne mieli Koszulki i spodenki z Logo Dartomu a właśnie dartom nadal obsługuje Michelina w Olsztynie?? i jak to wyglada z Oddziałem w Czeladzi gdzie kursują??
Samochód: Opel Insignia ST
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
tAK SPONSOROWAŁ BO TEŻ W TV widziałem fajne mieli Koszulki i spodenki z Logo Dartomu a właśnie dartom nadal obsługuje Michelina w Olsztynie?? i jak to wyglada z Oddziałem w Czeladzi gdzie kursują??
Kamil, przejedź się pod Michelin. Jest sporo Dartomów, prawie tyle co przed kryzysem, więc chyba coś się ruszyło.
No Michelin głównie. Jak przejedziesz obok fabryki w Olsztynie to na każdym parkingu Michelin pełno zestawów. Plany na przyszłość to generalnie wymiana starych Premiumek na nowe.
Mam pytanie potrzebuje fotki jakiś czas juz temu jezdził jedyny zestaw Tandem w Dartomie była to Premiumka w Tandemie czy ma ktoś fotke??będe bardzo wdzięczny!!
GG: 7976425
Samochód: Renault
Tandem w Dartomie? Kiedyś na ich stronie była ogólnie fotka, ale od dawno jest to wycofane, ale o takowym sprzęcie to nie wiem czy śmigało cos takiego.
Tandem w Dartomie? Kiedyś na ich stronie była ogólnie fotka, ale od dawno jest to wycofane, ale o takowym sprzęcie to nie wiem czy śmigało cos takiego.
skoro fotka była na stronie na pewno był 1x Tandem w Dartomie:) jakieś newsy ma ktoś o firmie??
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 31 gości