Cytuj:
Ciekawie się temat rozwinął
Według mnie są różne firmy i różni ludzie. Przyznam szczerze że nawet w tej firmie na którą tak narzekałem w poprzednich postach było równo uprawnienie. Nie ważne jaki masz staż i tak jesteś praktycznie do wszystkiego.
Co do tematów różnego rodzaju
migactwa to według mnie nawet średnio inteligentny szympans po którymś razie zauważy że kierowca coś kręci. Inną kwestią jest to jak na to zareaguję.
to tylko tak prosto wygląda.
byłem kiedyś na treningu marszerów, to tacy ludzie biegający z zaprzęgami psimi. dziewczyna trenująca powiedziała mi, abym zwrócił uwagę na jednego psa. ciągnie jak inne, linka napięta, jednak po 5 kilometrowej trasie pozostałe psy padały ze zmęczenia jak kawki, a ten spokojnie nie zziajany siedział, jakby wogóle nie biegł.
dziewczyna wyczaiła go dopiero po pół roku. dodam dziewczyna znająca się, ja pewnie nigdy bym na to nie wpadł.
w pracy mialem jednego kierowcę z resztą posiadacza złotej odznaki IRU, według mnie jeden z najlepszych kierowców jakich znam. nie jest takim który by sie ślizgał, ale w pewne trasy nie lubił jeździć. jeżeli byś go tam wysłał jako spedytor miałbyś przegwizdane. i to zrobiłby tak sprytnie, że nie ucierpiałby na tym kurs, wszystko byłoby OK, ale z Ciebie w firmie mieliby ubaw przez pół roku.
wracając do tej inteligencji chyba nie doceniasz szympansów, a na pewno gibonów.