GG: 2220448
Samochód: Iveco ET
Koledzy chciałem kupić MoimuTacie do Iveca Krzyż Podświetlany , i znalazłem taki na allegro . http://moto.allegro.pl/item804393898_kr ... owosc.html . I własnie Chciałem się Was zapytać Co o tym Krzyżu myślicie ? , oraz czy ten krzyż w nocy ślepi po oczach . Jeżeli według Was ten krzyż ma jakieś wady to walcie śmiało Za wszystko odpowiedzi , oraz podpowiedzi z góry wielkie dzięki
_________________ Czuj respekt do maszyn , które mają więcej koni niż TY !
Za taką kasę zainwestuj w tabliczkę podświetlaną czy jakieś obrysówki.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
O tani, opłaca się. U gebelsów za taki musisz dać min. 30 euro. Nie słuchaj nikogo, że to wieś itd. Jeśli tata taki chce, to niech ma. On siedzi w kabinie po 24h na dobę i jeśli mu się to podoba to ok
_________________ TIR według szefa Transport I Robota według kierowcy Turystyka I Rekreacja
To niewiem co to za krzyż musiał mieć ktoś skoro Cię nim oślepił gdy jechałeś znad przeciwka, byłem w zeszłym tyg. w niemcowni, widziałem pare aut z tym artefaktem i jakoś nie potrzebowałem maski spawalniczej żeby na nie patrzeć
To niewiem co to za krzyż musiał mieć ktoś skoro Cię nim oślepił gdy jechałeś znad przeciwka, byłem w zeszłym tyg. w niemcowni, widziałem pare aut z tym artefaktem i jakoś nie potrzebowałem maski spawalniczej żeby na nie patrzeć
to był krzyż kupiony w sklepiku radia Maryja, który tak działa na niewyspowiadanych.
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Sreś nie wieś, dla Chrześcijan to nie wieś i jak się podoba tacie Okonika to niech kupuje bez zastanowienia.
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
o symbole religijne i manifestowanie ich walczą ludzie najmniejszej wiary (tak mi się wydaje).
dla mnie czy krzyż będzie miał 100m wysokości, czy będzie przy breloczku, czy też wogóle go nie będzie nie ma najmniejszego wpływu na moją wiarę. a moja wiara nie jest tak chwiejna, abym musiał to manifestować.
GG: 0
Samochód: midlum
W Polsce krzyż nie służy do manifestowania wiary czy wyrażenia pewnej duchowości lecz do określenia przynależności do pewnej opcjii widzenia świata i poprzez taką manifestację narzucania jej innym, co niektórych może skłaniac do pewnej ostrożności w stosunkach z tak nachalną [color=#BF0040]religijnością[/color]
Zasadniczo sporo takich wynalzków oślepia kierowców z naprzeciwka. Widziałem pojazd który posiadał wiele takich świecidełek zamontowanych wewnątrz pojazdu na przedniej szybie. Ich światło oślepiało zarówno mnie jak i napewno kierowcę w pojeździe w którym było to zamontowane. Przepisy nie regulują kwesti oświetlenia znajdującego się wewnątrz pojazdu natomiast z oczywistych względów nie może ono oślepiać innych uczestników ruchu. W związku z takim oślepiającym działaniem wewnętrznego oświetlenia grozi mandat niewileki może ale zawsze -150zł.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości