Siemka wszystkim, chce Wam zaprezentować mój pierwszy model w skali 1:24 firmy Italeri Volvo fh12. Prace nad nim trwały 2 miesiace, starałem sie najbardziej jak potrafiłem ale to moj pierwszy model wiec napewno nie jest taki doskonały ale bede nad tym pracował Nastepnym modelem jaki chce kupic bedzie DAF XF105. teraz troche fotek
Przepraszam za jakosc fotek ale były robione wszystkie za pomoca telefonu.
Zrobiłem próbkę malowania i wyszło troszke nieładnie, zrobiło sie ziarno na lakierze i stwierdziłem ze odpuszcze sobie bezbarwny
Na przyszłosc zakupie lepszego spreja
Myślę nad tym Dafem DAF XF105 napaliłem sie na niego i to bardzo jak on sie ma? skrętne koła? rama do składania? posiada silnik?
GG: 8485544
Cytuj:
Myślę nad tym Dafem DAF XF105 napaliłem sie na niego i to bardzo
Cytuj:
Skrętne koła?
Niestety nie ma.
Cytuj:
rama do składania?
Niestety. Już jest gotowa.
Cytuj:
posiada silnik?
Nie . Posiada tylko imitacje misy olejowej oraz skrzynie biegów.
A co do Volva- nie jest źle jak na pierwszy raz Powiem wręcz że wyszło elegancko
Pozdrawiam.
_________________ Interesujesz się modelarstwem ?
Sklejasz lub kolekcjonujesz modele ciężarówek ?
A może szukasz pomocy?
Jeśli tak to zapraszam : MiniTrucksForum
Witaj
Bardzo ładne jest to Twoje Volvo ale zauważyłem kilka niedociągnięć lakier na kabinie Ci troszkę nie wyszedł, niektóre kalki są krzywo naniesione i wydaje mi się, że zbiornik paliwa jest obwieszony. Tak poza tymi trzema elemętami model jest zrobiony elegancko, duże brawa dla Ciebie
Pozdrówka
_________________ Iveco TurboStar is live for long time !!
No tak nie ukrywam ze z kalkami miałem małe problemy,ale jestem zadowolony ze Globetrotter udało mi sie dobrze nanieść, hm zbiornik jest jak jest ;/ przy nastepnym modelu bedzie lepiej dzieki pozdrowienia
Hmm, nie da się opuścić trochę tego spojlera, dziwnie wygląda
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości