Cytuj:
TEDE może i gdzieś tam troszke prawdy jest w tym co napisałeś ale widze ze strasznie cie ten kolorowy boli pewnie chciałbyś sobie pojezdzić co? tak po za tym nie ważne czym i gdzie wazne a żeby były adekwatne pieniążki za prace bo to o to chodzi chyba panowie nie?
Cytuj:
witam wszystkich widze że mało się pisze na forum o tej firmie doszły mnie słuchy że odeszły dwa największe wrzody w rt-transie Majonez i Malec to pewnie Marcin i Grzesiek odetchnęli z ulgom na pewno pojawią się komentarze ale to były jedyne osoby które mówiły co myślały prosto w oczy sam byłem światkiem takich rozmów o paliwie o telefonach . Ani z jednym ani z drugim nie mogli dać se rady . Do tych dwojga należy dodać Ruska ten też miał ryjka do nich . Teraz zostały łosie którym dalej zabierają kasę za wszystko i dalej ich dorabiają . Tata nowe terenowe BMW Grześ autko po tacie i budowa a na płatności dalej kasy na termin nie ma A WY DALEJ ICH DORABIACIE czarnuchy
to fakt i prawda !!!!!!! !!!!! !!!!! tylko sprostujmy jedną rzecz majonez to kawał gnidy było i jest ale morde to miał!!!! zawsze sie darł jak opętany ale jak co do czego to potrafił sie wykręcić i innych na mine wsadzić fałszywy był jak adidas z tajwanu!!!!
Cytuj:
Koledzy wiecie może jakie warunki warunki dla kierowcy oferuje RT-Trans, wiem, że jest działalność, ale chodzi mi o konkrety tzn. ile za kilometr na międzynarodówce i jak kierowcy są rozliczani na kraju, czyli ci co jeżdzą pod Netto. Z tego co wyczytałem wcześniej to mają od palety, ale te posty są z przed dwóch lat to mogło się coś pozmieniać.
Będę wdzięczny za jakieś info
Pozdro
stary pytasz o warunki i opinie rt to Ci odpowiem. Do kiedy zasuwasz na nich to jest nawet czasem ok mają jak każdy swoje jakieś zagrywki ale od kąd p.T.RYBIŃSKI oddał firme w ręce synków to stał sie kołchoz i obóz pracy,złodziejstwo i chamstwo,dyktatura,umowa pomiedzy tobą a rt to nakazy zakazy i kary zadnych praw nie posiadasz a to ze masz dom i rodzine to nie liczy sie wogóle dla nikogo.dużo by pisać szkoda zachodu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam