1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Wyprostuje sprawę "silver caba"... Otóż wasze Volvo nie pochodzi z limitowanej serii Silver Cab, gdyż owa wersja była wypuszczona tylko w kabinie XL oraz silnikiem tylko 460 konnym. Wasze jedynie ma zmodyfikowane wnętrze na wzór Silver Caba, a nim oryginalnie nie jest. Informacje na ten temat pozyskałem wprost od producenta kilka lat temu.
GG: 7700645
Autko z duszą, zadbane. Guma-chlapacz też ładnie wygląda. Szkoda, bo pewnie się zniszczy niedługo. Ojcu też kiedyś się zniszczył. Najpierw dziury od kamieni, potem albo zaczął się odrywać albo był tak zniszczony że trzeba było go zdjąć. Pamiętam jeszcze jak wyrywałem tą blaszkę
Kamil_FH
Dzięki za info Mobil-Zasada
Mam nadzieję, że ta guma trochę potrzyma bo poprzednia była dosyć sztywna i zimą od mrozu pękła do połowy.
Dzięki za komentarze.
GG: 6443034
Witam wszystkich. Niedawno zarejestrowalem sie na tym forum a dopiero dzis usiadlem troche poczytać i to pierwszy temat w który wszedłem ze wzgl na to ze mam take volvo (a przynajmniej wydawalo mi sie ze mam) o jakim tu mowa. Kamil_FH pisał, że silver caby maja lodówke pod łóżkiem. Mam pytanie. Wszystkie z tej serii ja miały? Dzis wieczorem postaram sie wrzucic zdjecia.
Kamil_FH pisał, że silver caby maja lodówke pod łóżkiem. Mam pytanie. Wszystkie z tej serii ja miały? Dzis wieczorem postaram sie wrzucic zdjecia.
Seria limitowana Silver Cab była oryginalnie doposażona w lodówkę, która znajdowała się pod łóżkiem. Jednak przy składaniu zamówień na ową wersje Volva, było można samodzielnie doposażyć Volvo w taką właśnie lodówkę, a to wszystko oczywiście za dopłatą.
No tak szukam międzyosiówek ale generalnie jest problem, żeby coś dobrego dostać. Guma to wyszła gdzieś w granicach 200-250 złotych. Jak chcesz mogę dowiedzieć się dokładnie:)
Dzięki za komentarz
Nie, nie musisz, to info mi wystarczy. Wg mnie ładnie by jeszcze wyglądało, żeby pomalować obudowy lusterek na ten bordowy kolor, jak część grillu, świetnie by to wyglądało.
Może jak znajdę gdzieś te międzyosiówki to lusterka też się pryśnie. Ogólnie ten kolor to zbytnio nie wyszedł to miał być taki jak na tym naszym nowszy eFHaczu viewtopic.php?f=44&t=23422.
Pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 21 gości