Cytuj:
Nie chciałem nikogo wprowadzać w błąd tylko upewnić się tutaj czy moje myślenie jest dobre czy złe ale widocznie niektórzy maja problem z kulturalnym wytłumaczeniem czegoś i muszą popisać się tym ze maja troszke więcej lat i doświadczenia
Jeśli nie chciałeś wprowadzać w błąd, to mogłeś zapytać, z Twojej strony była raczej odpowiedź, niestety odpowiedź zła.
Ciągle mam wrażenie że jest grupa osób która ma chyba jakiś kompleks doświadczenia, a jeżeli ktoś napisze odpowiedz sensowną, dosadną przy tym zgryźliwą nie znaczy wg mnie że popisuje się doświadczeniem. Przecież każdy jest doświadczony na swój sposób, jeden jest „lepszy” w te klocki drugi w inne.
Ja osobiście nie znam się na fotografii zdjęcia robię sporadycznie, jeżeli jest naprawdę fajny obiekt, ale i tak rzadko kiedy coś z tego wyjdzie, tym bardziej że robione z telefonu, czasem jadąc autem, także oglądając różne galerie (które lubię czasem przeglądać) popadł bym w totalne kompleksy, i przy zdjęciach robionych przez kolegów nawet niepełnoletnich musiałbym podpisywać że chwalą, popisują się swoim np. doświadczeniem. Także każdy ma doświadczenie na innym polu, i im więcej rzeczowych odpowiedzi tym większa wartość danego tematu, nie rozumiem jak można to traktować na zasadzie popisywania się, za chwilę się okaże że nie można się wypowiedzieć, bo nie będzie liczyła się wartość odpowiedzi, tylko to że jest to przechwałka.
Co do alte i jego propblemów
Wg mnie masz dwa wyjścia:
1. Rysuj tachografem pauzy do pełnych 24h i wstawaj w środku nocy
2. Wyciągaj tarcz po skończeniu jazdy dorysuj sobie do pełnej 24h ręcznie, rano jak wstaniesz dorysuj resztę ręcznie do godziny w której będziesz startował(oczywiście na następnej tarczce)
Innej metody już nie ma żeby było na tarczce pełne 24h