GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Cytuj:
niby włosi słyną z projektowania pięknych aut (Pininfarina, Sbarro czy Giugiaro) ale ciezarówki stylistyką stoją daleko w tyle
Tak zgadzam się, ale na mnie osobiście jak wyszedł Stralis to zrobił dosyć pozytywne wrażenie bardzo podbała mi się ta ciężarówka i podoba dalej, ale wiadomo że kabiną to nie Magnum, a silnikiem Volvo czy tam Scania...
Pozdrawiam...
Mi również bardzo przypadł do gustu Strails . Fakt że kabina to nie Magnum , ale jeśli chodzi o silniki to wcale nie są gorsze od Volvo czy Scani . Są nawet lepsze od nich , z tego co słyszałem to w górach silniki te są nie do pokonania
_________________ Szerokości Wszystkim Życze
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką.
Choć nie jestem detektywem zawsze znajdę budkę z piwem
Scania "Królowa Szos"
Kocham kurczaka z rożna i dziewczyny z Jaworzna
Lokalizacja: "Łódź moim miastem, gdzie mnie nie zdziwi nic" - O.S.T.R.
Cytuj:
I ty jeszcze pytasz. Jak to są zdjęcia twojego autorstwa to jasne że możesz dać
To są foty z gazetki TRAILER. Pewnie chłopaki ją znacie. Wg mnie najlepsze branżowe czasopismo. Ale szkoda, że tylko dwumiesięcznik . Może jutro albo w środę wrzucę foty tego GoldStara, bo wiecie nie ma czasu (nauka do maturki, ehhhh...)
_________________ .:MERCEDES - TRUCK OF THE EVERY YEARS:. NIE UDZIELAM PORAD N/T. PTTM VIA E-MAIL & GG
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Być może że na zamówienie, mi się podoba, napewno jest dużo wyżej w środku, tak se myśle że całkiem możliwe iż z takim globem to kabina większa niż w Volvie...
chyba o wiele wieksza...na wysokosc to nie wiem ale na obszernosc w srodku to w tym Ivecu musi byc bardzo duza ...w zwyklym stralisie mimo skoszonego dachu jest sporo miejsca
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości