To ja może wrzucę Warszawę ciężarówka to na pewno nie jest , ale kojarzy się z Polską motoryzacją.Sorry , że zdjęcie , ale skanera nie posiadam.Pozdrawiam.
_________________ "Nie zazdrość nigdy synu mi,
Nie zazdrość tego chleba.
Nikt nie otworzy Tobie drzwi,
To nie są drzwi do nieba..."
Cytuj:
Masz kolego talent. Może powinieneś pomyśleć poważnie o takich pracach. Podoba mi się bardzo.
Jeśli to do mnie to powiem Ci , że jakoś czasu nie ma żeby rysować. Driver kolejny aktual na którym nadal pokazujesz swój mistrzowski poziom!Szacun chłopie.
_________________ "Nie zazdrość nigdy synu mi,
Nie zazdrość tego chleba.
Nikt nie otworzy Tobie drzwi,
To nie są drzwi do nieba..."
Samochód: Renault Magnum 460 DXI E5
Hmm, fajne auta, ale jakieś dziwne te przetłoczenia na kabinach czy koła naczep- jak zrobione przez kalkę, więc bez precyzji tylko po kształcie?
No ale cóż, to sztuka, a tu każdy ma swoje metody Jeśli odnosić się do realizmu, to w prawie każdym przypadku za wąskie koła plus dziwne wykończenie wielu detali (np. prawe lusterko Magnum, skrzynia na palety w naczepie DAFa).
Na pewno dobry punkt wyjścia do dalszych prac. Pozdr.
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Koleżko Przemku, jak już tak używasz tej kalki, to chociaż się bardziej przyłóż do szczegółów, koła porządne zrób, paleciare itp, a nie jakieś cuda na kiju
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Koła może i trochę nie takie jakie być powinny ale cała reszta bardzo ładnie się prezentuje, wiadomo praktyka czyni mistrza, trochę poćwiczysz i koła również doprowadzisz do ładu
No, Kuba, masz talent. Zachowałeś bardzo dużo szczegółów, choć mogłeś ująć wytłoczenia na kabinie. Ogółem jest dobrze, a koła nie są zbytnio za duże, nie, nie.
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
O ja, a mi facet 4 wstawiał jak rysowałem ciężarówki bo mówił że tematyka chu...
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Co do ocen za tego typu rysunki, to razem z kolegą w podstawówce (to były lata ) rysowaliśmy tylko samochody, no oczywiście ciężarówki.
Pani od plastyki nas chwaliła za jakość wykonania i za to, że mamy jakąś pasję i że potrafimy to "...przerzucić na kartkę papieru...".
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości