GG: 7415224
Samochód: CATERPILLAR 320 CL ME
No jest na co popatrzeć, ja jak je pierwszy raz ujrzałem to nie mogłem uwierzyć że to nowe VOLVO, tak szybko, to było pod koniec wakacji 2008 nie wiem kiedy dokładnie premiera była w Polsce ale wiem że oni mieli to Volvo jako jedne z pierwszych w Polsce
Wracając do tematu literki V na zielonym kółeczku na grilu, ojciec był w El-Transie i dowiedział się, ze to jest euro 5, volva taki majstersztyk. Informacja sprawdzona i pewna.
_________________ "Polska to nie jest tylko państwo,
to historia na przemian radosna i smutna,
Polska to wielka idea i naród,
krew męczenników i wieczna niepewność jutra"
"Gdyby kobiety były dobre, to Bóg też miałby jedną".
Wracając do tematu literki V na zielonym kółeczku na grilu, ojciec był w El-Transie i dowiedział się, ze to jest euro 5, volva taki majstersztyk. Informacja sprawdzona i pewna.
nie wiem czy majstersztyk. w manach także widziałem tą 'V'
tak samo jakbyś powiedział że tablica L albo S są wymyślone przez jakąś markę tak sobie. Nie wydaje mi się to prawdopodobne
_________________ B, B+E, C, C+E: W 11 miesięcy i starczy
VOLVO FH440 E5 Globetrotter + Kogel maxx
Majstersztyk - kunsztownie, misternie, mistrzowsko wykonane dzieło, zwłaszcza rzemiosła, techniki; arcydzieło; zręczna, przebiegła, sprytna sztuczka, manewr, trick...
?
_________________ Już odlatuję, wszystko mi jedno gdzie...
Niech ktoś spróbuje na chmurze złapać mnie!
Kiedyś czytałem rozmowie o to i nikt nie był tego pewny, więc chciałem to napisać ? Wkońcu forum od czegoś jest .
_________________ "Polska to nie jest tylko państwo,
to historia na przemian radosna i smutna,
Polska to wielka idea i naród,
krew męczenników i wieczna niepewność jutra"
"Gdyby kobiety były dobre, to Bóg też miałby jedną".
Zastanawia mnie czy do tego "nowego FH" można nabyć dodatkowo w serwisie
volvo ten sejf na kasę i dokumenty który był dostępny w poprzedniej generacji bardzo go sobie chwalili kierowcy jeżdżący do Turcji i na wschód praktyczne i oryginalne rozwiązanie .
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
A ja mam takie jedno pytanie dotyczące nowego fh. Zauważyłem że na pierwszych nowych fh są jeszcze stare emblematy wraz ze znaczkiem e4/e5, a w późniejszych wersjach są już większe bez oznaczeń emisji spalin. Czy różnią się one czymś prócz stylistyką?
A ja mam takie jedno pytanie dotyczące nowego fh. Zauważyłem że na pierwszych nowych fh są jeszcze stare emblematy wraz ze znaczkiem e4/e5, a w późniejszych wersjach są już większe bez oznaczeń emisji spalin. Czy różnią się one czymś prócz stylistyką?
Tak różnią się Te pierwsze emblematy z oznaczeniami emisji spalin tyczyły się głownie silników D13B (400, 440, 480, 520 koni) - chociaż zdarzały się również emblematy bez oznaczeń normy spalin. W wersjach z silnikami D13C (420, 460, 500, 540 koni) zakładają oznaczenia bez emisji spalin. Pozdrawiam!
W wersjach z silnikami D13C (420, 460, 500, 540 koni) zakładają oznaczenia bez emisji spalin. Pozdrawiam!
To też nie do końca prawda. W motorach D13C SCR (420, 460 oraz 500) zakładane są symbole EEV o ile wybierzemy silnik z tą normą. Nie raz widziałem już EEV pod emblematem z mocą w nowym FH.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość