Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Kolego na 100% jeżdżą w podwójnych obsadach, jak w ferie byliśmy w Hiszpanii to przyjechało dwóch kierowców Volvem FH i ładowali obok nas pralki w Zaragozie. Niestety co do zarobków i weekendów nie pomoge, bo nie rozmawiałem z chłopakami. Pzdr
napewno niemaja nowych Volvo. Mieszkam niedaleko ich bazy a nawet jezdze w te same kierunki tylko w konkurencyjnej firmie i jeszcze nie widzialem takich wozow u nich.
co tam nowego w EPO? w tym roku wszyscy na święta zjechali?
Edit:
w niedziele przejeżdżałem kolo bazy Epo i sprzętu stało co niemiara,cala baza pozastawiana. Nie zrobiłem zdjęć bo już ciemno było. Zauważyłem nowy nabytek firmy-Mercedesa Actros MP3
Edit:
rozmawiałem z kierowca z Epo i potwierdził ze firma zamówiła 10'Actrosow. 2 już odebrali
Zasdzwon i zapytaj jak z przyjeciami bo strasznie duzo kierowcow przeszlo do innej firmy,tak ze mozeszefa przypililo. rozmawialem z chlopakami ze Sprintera serwisowego z Epo,wracali z hiszpani bo posypala sie Scania i Daf i do firmy mialy przyjsc Iveca ale zostaly odwolane
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 17 gości