Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Rewelacji to nie będziesz miał jak zaczynasz pracę. Ile wy tak chcecie zarobić 6 tyś. na początek? Staż pracy się liczy, im dłużej pracujesz tym więcej zarabiasz
Ja sie cenie kolego,niejestem perwszym leprzym lepkiem z ulicy zeby dac sie walic w rogi
Rewelacji to nie będziesz miał jak zaczynasz pracę. Ile wy tak chcecie zarobić 6 tyś. na początek? Staż pracy się liczy, im dłużej pracujesz tym więcej zarabiasz
jak sie ma 2 karty albo na magnesie sie jezdzi to sie zarobi wiecej ale ja do takich nienaleze
Cześć. Może mi ktos powiedzieć jak wygląda sytuacja w tej firmie?. Jaka atmosfera i czy mocno ganiają czy zgodnie z tacho.
Aha czy można trzymać ciągnik pod domem? Bo z tego co wiem to niektóre firmy się o to rzucają. Tylko proszę bez ściemy.
Podobają mi się ich zestawy ale nie wiem czy ta firma jest warta zachodu.
Pozdrawiam
Witam zestawy zostawia się na bazie bez wyjątków. Ja na twoim miejscu bym odpuścił sobie z tą firmą i poszukał bym innej. Po okresie próbnym dostaniesz umowę do podpisania na 3 lata, za uszkodzone zbiorniki paliwa co się zdarza to odpowiada kierowca. W tej firmie raczej starają sie przestrzegać norm pracy.
Powodzianie kolego
Dzięki. Czy ja wiem. I tak miałbym bliżej niż teraz mam. Mieszkam 15km od ich bazy. Wczoraj przyszło mi do głowy pytanie, mianowicie czy istnieje w tej firmie coś takiego jak okres urlopowy. Bo w mojej obecnej na umowie mam 1 miesiąc a tak naprawdę to otrzymuje 14 dni.
Mój sąsiad jeździ volvem fh12 tandemem właśnie pod plandeką alcopper trans, ale właścicielem jest jakiś gościu z Łukowa (woj. lubelskie) na taflach LLU, czyli jest taka możliwość że ta w/w firma sprzedaje prywatnym swoje auta z firmową plandeką
Cześć. Nie nie wydaje mi sie. Co prawda nie jezdze w alcopperze, ale wiele firm stosuje zasade tak zwanej dzierzawy czy wynajmu sprzetu. Dlatego tez, chyba chodzi o tablice, ma rejestracje LLU. U mnie w firmie jest bardzo podobnie, tylko u mnie wlascicielem jest niemiec.
Brat jeździ w alcopperze i nie jest tak jak mówicie. Volvo zostało sprzedane a plandeka została z alcoppera. Nic nie słyszałem o wynajmie czy dzierżawie.
Wczoraj miałem okazję widzieć TGXa w nowym malowaniu. Tablice w ciągniku WGM, na naczepe nie zaglądałem. Przy najbliższej okazji zrobie mu zdjęcie, prawdopodobnie ktoś z osiedla nim jeździ.
Witam, widzę, że firma powoli wymienia tabor. Niedawno widziałem Mana TGX niedaleko Hamburga, a zjezdzając do domu nowe Volvo, niestety nie zwróciłem uwagi na parametry. Ciekawe jak teraz jest w tej firmie.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 54 gości