_________________ ...Górale są twardzi jak twarda jest grań, od dziecka wiedzą że, by spojrzeć ze szczytu i świat u stóp mieć...WYSTARCZY TYLKO CHCIEĆ...
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
na UE mają twardą wodę w kiblach i jak się golę, to mnie boli...więc się nie golę...
Cytuj:
Ale się skabanił :o
Nie chcę krakać co do przyszłości, ale nie zdziw się, jak niedługo ja tak do Ciebie napiszę
Chyba, że żona spakuje Ci do torby oprzyrządowanie do golenia i wyda nakaz używania
_________________ DAS IS DER UBERFALL!!!! Jestem w kółku różańcowym WC, dbam o ojczysty język polski.
Użytkownicy przeglądający to forum: hans i 3 gości