Autor
Wiadomość

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: man 12.220

Nie bulwersuj sie tak,pytam bo jezdze samochodem do 3.5 T i ostatnio szef mi powiedzial ze musi mi wkoncu wystawic jakies zaswiadczenie do kontroli zeby nie bylo problemow i dlatego zastanawiam sie o jakie zaswiadczenie mu chodzi.

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Z tą umową o prace na 7dni, jest wszystko ok jak jeździ się na tarczkach gorzej jak ktoś ma kartę na której dane są sprzed roku i tu powstaje problem, ale myślę że podczas kontroli nikt nie sprawdza tego co było później niż w ciągu 28dni a nawet jeśli sprawdzi to ze względu na procedury o których pisaliście wcześniej odpuści sobie dalsze wnikanie w zatrudnienie kierowcy. Gorzej będzie w momencie wypadku, a ciekaw jestem jak wytłumaczy się pracodawca w razie kontroli w firmie przecież to wyjdzie że taki kowalski jeździ sobie raz na dwa miesiące bez zatrudnienia i udokumentowanych urlopówek, dni wolnych... Co myślicie jest jakieś rozwiązanie tej sytuacji poza zatrudnieniem na umowe?