Zwracam się do doświadczonych modelarzy z pytaniem: do jakiego NOWOCZESNEGO ciągnika siodłowego pasował by HDS z zestawu italeri. Ponieważ zamierzam kupić i skleić pierwszy model w tej skali. Za wszelką pomoc w tej sprawie będę wdzięczny
_________________ MOJA PASJA TO CIĘŻARÓWKI OD POCZĄTKU DO SAMEGO KOŃCA.
Dzięki jarek. Muszę się pochwalić że za dwa tygodnie a dokładnie 28.03 będę miał akcesoria italeri i tę żółtą scanie z niską kabiną i ewentualnie scanie atelier. Dziękuję za pomoc jestem bardzo wdzięczny.
Mam jeszcze takie małe pytanie jak rozwiązać problem z osłonami między osiowymi bo niezbyt wiem jak to zrobić.
Jak będziesz sklejał zrób przymiarkę.
Jak Ci coś nie będzie pasowało, to po prostu ich nie przyklejaj, chyba, że wolisz to fachowo poprzycinać, co raczej odradzam przy pierwszym modelu
sory za post pod postem ale do rzeczy. Mam jeszcze takie pytanie czy do modele ciężarówek rzeczywiście do kalkomanii jest potrzebny ten płyn do kalkomanii decal solvent bo zdaje mi się że kiedyś kleiłem kalkomanie z samą wodą i się dobrze trzymały no więc czy te kalkomanie będą się "trzymały na wodzie" czy nie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość